Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
LOVAČKE VITRINE
avincet2:
Pozdrav ! Kao što sam naveo u svojem prestavljanju u poslovnom životu bavim se restauracijom antiknog namještaja i izradom lovačkog namještaja po narudžbi. Pošto sam mali obrtnik tu nastaju problemi oko prodaje: cetifikat!!, nedefinirani član 30. zakona o oružju.Trenutno imam za prodaju 4 vitrine sa staklenim vratima u koje moram ugraditi nutarnju oblogu od lima (koje minimalne debljine mora biti lim?) a iza staklenih vrata rešetku od kovanog željeza (razmak, debljuna kvaliteta željeza evropski standardi). Molim mišljenje i savjet moram hitno prodati vitrine Pozdrav i dobra kob
Harry P.:
Vidim da imate problema sa prodajom vitrina obzirom da ne udovoljavaju uvjetima sigurnog čuvanja oružja. Vitrine mi se sviđaju pa me zanima koliko košta jedna takva u trenutnom stanju? Znači bez bilo kakvih Vaših dorada.
Legion66:
Mi smo jučer imali godišnju skupštinu L.U. na kojoj su prisustvovali djelatnici PU Koprivničko- Križevačke, radi predavanja o nelegalnom oružju. Tu je bilo raznih pitanja postavljenih od strane lovaca, a između ostalog i o lovačkim ormarima odn. vitrinama. Odgovor na to pitanje je bio da svaki ormar, bio on željezni ili drveni, mora imati dio u kojem stoji oružje i dio u kojem je samo streljivo. To dvoje mora biti fizički odvojeno i pod ključem.
Što se tiće vitrina, rekli su da to nebi zadovoljilo kontrolu i u tom slučaju oružje bi bilo oduzeto. Još jedna stvar, ne smije se imati municija ili sačma ako za tu vrstu nemate važeći oružni list. U tom slučaju opet sankcije.
draganco:
Prelepo za oko d4.
KOBI:
Ovako nesto meni treba happi
Pogotovo jer kod nas po zakonu ne moras imati ormare za oruzje m2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju