Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Lovački ormarić, problem!
Hunter1984:
Ma kupio obican ormaric za 5 pušaka u Brodomerkura za 1100 kn, kako sam podnio zahtjev za oružje.. Nije ni meni jasno tek ga otpakira iz kartona malo čaćka ostavio ključ u njemu i kao idem ga otvorit kad ono zaključan, e svašta.. ma da je pisalo neko upozorenje il da su mi rekli.. A nista zvrcnit ću ih sutra ako imaju kakav savijet ako ne onda sta željko kaže izrezat zadnju stranu i sredit stvar..
miki26:
Poštovani lovci !
Upravo sam nababavio lovački ormar ali stvar je u tome da vrata kad se zaključaju u gonjem i donjem djelu ormara nisu skroz priljubljena uz stranicu ormara nego su neka 3 - 4 mm odvojena sad ne znam što da radim hoće li takav ormar proći provjeru sve bi bilo puno bolje da su brave postavljene više na gornjem dijelu i niže na donjem djelu
Aguila:
Kolega dramatiziraš bez veze, nek bude uredno zaključan, streljivo u posebnom pretincu i to je to. zagi
evaeva:
Probaj otići ponovno tamo gdje si kupio ormar i neka ti daju jedan ključ kojega kopiraš i probaš sa njime otvoriti.
kasniš pet mjeseci
fazan:
Kaj ne poznaš nikoga tko je bio na specijalizaciji u Glini , Lepoglavi ili ostalim zatvorenim veleučilištima diljem lijepe naše.
Mene je zezala elektronika na novom autu ( No to je druga priča ) i auto se ponekad sam zaključavao , a kako ja imam obićaj da kad parkiram auto u garažu , ključ ostavim na vozačkom sjedalu i tako se dogodilo da sam jedno jutro morao gradskim prijevozom na posao.
I dok sam na poslu gruntao kako otvoriti ili koliko platiti za otvaranje , nazvala me mater koja je imala tada 78 godina i pitala znaš koga sam vidjela? .
Vidjela je mog daljnjeg susjeda koji je došao sa doobuke iz KPD Glina i koji je za 100 kuna i litru brlje u sekundi otvorio moj " dobro zaštićeni auto" .
Oprostite na O.T.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju