Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Najbolji ranac / ruksak ?

<< < (4/22) > >>

perop:
[

Imam desetak raznih ruksaka i torba u mom asortimanu lovačke opreme. Jedan od takvih ruksaka je i Gerberov ruksak koji je u USA bio proglašen kao najbolji te godine.  Za vrste lovova u koje ja odlazim došao sam do slijedećeg zaključka:
Sve ove ruksake ne koristim jer je to sve uglavnom skupa i nepotrebna šminka.
Ako idem na čeku vodu i potrebnu opremu stavim u prsluk ili lovačku jaknu i pregradu koju imaju na leđima. Ako idem u lov na nekoliko dana takvi ruksaci i ne vrijede jer u njih ne možemo staviti sve potrebno (npr. vreću za spavanje presvlaku idr.).
Tada koristim američki vojni ruksak koji se je koristio u vijetnamskom ratu i bio je standardni dio opreme američke vojske a možda je to i danas. Vrlo je lagan i praktičan a u istog se može staviti sve što je potrebno za lov od nekoliko dana.

dean:
Ja imam mali ruksak koji se rasklapa u stolček. Upravo je savršen za sjedenje na štandu. Dovoljno komptaktan da ne smeta, a dovoljno velik da u njega stane sve kaj mi treba za jedan lovni dan.
Nikad ne može čovjek biti spreman na sve, niti nositi sve potrebno, ali si zato neke stvari rasporedi. Npr. ja u prsluku uvijek imam šiltericu, špage, 2 upaljača, hepo kocku. Za remenom mi je rasklopivi nož koji je u kompletu sa kombinirkama i to je to. U ruksaku je majica, čarape, dvogled, fotić, svjetleći prsluk...

Tihomir:
Dobar je ranac od specijalne policije,ali ga je teško nabaviti,zaduživao se po jedan,stoga skoro pa nemoguča misija superti

vepar007:
RACI daj postavi sliku JNA rusaka ako možeš...ne znam točno koji je...

SSG:

--- Citat: Tihomir - 05. 11. 2008. 10:03:46 ---Dobar je ranac od specijalne policije,ali ga je teško nabaviti,zaduživao se po jedan,stoga skoro pa nemoguča misija superti

--- Kraj citata ---

Jel ima ko da prodaje takav ranac ččč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju