Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Najbolji ranac / ruksak ?
RACI:
--- Citat: lazar - 05. 11. 2008. 21:00:23 ---ovaj koristim vec godinama i tesko ga je poderat
--- Kraj citata ---
Kupio sam sebi upravo ovakav 15€, dobar je ali je isti problem sa klizanjem remnika puske po tregeru od ruksaka.
Mislim da cu naci krojaca da mi skine trgere koji su dosli na njemu i na njega postaviti tregere sa jurisnog ranca, onda cu imati ruksak za 10+.
magwin:
--- Citat: magwin - 12. 11. 2008. 00:14:32 ---nekužim kombinaciju pretrpanog ruksaka i psa? ččč
--- Kraj citata ---
ččč mad
RACI:
--- Citat: magwin - 18. 11. 2008. 21:50:58 ---
--- Citat: magwin - 12. 11. 2008. 00:14:32 ---nekužim kombinaciju pretrpanog ruksaka i psa? ččč
--- Kraj citata ---
ččč mad
--- Kraj citata ---
Bez uvrede ali ne vidim nikakvu nauku u toj kombinaciji. Odnosno:
Ako vec covjek moze ponijeti 5-6 kilograma za svoje potrebe u lovu, a neki bogami i 15-tak
zasto se nebi moglo naci mjesta u ruksaku za jednu posudu iz koje ce se ker moci napiti vode, a ne da cijeli dan goni divljac bez kapi vode, mislim da ne treba napominjati koliko je cista voda vazna za kera.
Ima li sad kombinacija kera i ruksaka veze? :hundtrinkend:
magwin:
--- Citat: RACI - 19. 11. 2008. 20:11:16 ---
--- Citat: magwin - 18. 11. 2008. 21:50:58 ---
--- Kraj citata ---
ččč mad
--- Kraj citata ---
Bez uvrede ali ne vidim nikakvu nauku u toj kombinaciji. Odnosno:
Ako vec covjek moze ponijeti 5-6 kilograma za svoje potrebe u lovu, a neki bogami i 15-tak
zasto se nebi moglo naci mjesta u ruksaku za jednu posudu iz koje ce se ker moci napiti vode, a ne da cijeli dan goni divljac bez kapi vode, mislim da ne treba napominjati koliko je cista voda vazna za kera.
Ima li sad kombinacija kera i ruksaka veze? :hundtrinkend:
--- Kraj citata ---
da, ali opet mi nije jasno ideš li u pogon sa ruksakom ili na čeku ili pirš sa psom ččč
Max011:
Da se pohvalim pazario danas cena oko 60 eutića, koža i neki moderan materijal koji liči na staro ceradno platno. Novo a sa šmekom starine i tradicionalizma d1 naravno napravljeno (a gde bi bilo drugde ?) u PRC-u
iako je firma od Blgarija ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju