Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Najbolji ranac / ruksak ?
velimir:
Konop zamjeni sa naramenicom sa neke torbe ili pojasom iz starog auta, malo improviziraj. Šta se tiće proizvođaća neznam, pogledaj u trgovinama sportske opreme pa izaberi sam. d4
ivo samoborec:
...takav ruksak ili ranac ima moj pajdas Dalmatinac koji ga je kupio preko eguna a koristila ga(ili ga jos koristi)Svicarska vojska.Pitat cu njega kako mu prianja uz tjelo...znam samo da se uvjek ljutim dok ga gura u moj auto da mi ne ogrebe to malo sirotinje koje jos vozim.Inace izgleda stabilno i ima dosta mjesta.Ja ciljam da ima barem 65 litara zapremine...mislim ko ide daleko do terena za lov treba sve imati a ruksak nikad nije preveliki.
Promina John:
--- Citat: ivo samoborec - 16. 02. 2012. 14:13:32 ---...takav ruksak ili ranac ima moj pajdas Dalmatinac koji ga je kupio preko eguna a koristila ga(ili ga jos koristi)Svicarska vojska.Pitat cu njega kako mu prianja uz tjelo...znam samo da se uvjek ljutim dok ga gura u moj auto da mi ne ogrebe to malo sirotinje koje jos vozim.Inace izgleda stabilno i ima dosta mjesta.Ja ciljam da ima barem 65 litara zapremine...mislim ko ide daleko do terena za lov treba sve imati a ruksak nikad nije preveliki.
--- Kraj citata ---
Super, ja sam isto u Dalmaciji pa ako nije daleko od mene popijemo cugu i testiramo ga in real life :)
Aj vidi s njim pa se javi!
TX
boni:
ja danas kupio jednoga,nije neka marka ali će da dobro posluži,sviđa mi se boja i dosta đepova z14,zapremina 30 litara
zhrvoje:
--- Citat: boni - 24. 02. 2013. 15:08:17 ---ja danas kupio jednoga,nije neka marka ali će da dobro posluži,sviđa mi se boja i dosta đepova z14,zapremina 30 litara
--- Kraj citata ---
Kolega dobro izgleda, gdje si ga kupio i kolika je cijena zagi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju