Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

postolje za upucavanje karabina..

<< < (3/16) > >>

Nosler:

--- Citat: sile - 20. 02. 2011. 23:22:29 ---
--- Citat: Nosler - 20. 02. 2011. 23:08:29 ---Znaci to sve radi provjere tehnicke preciznosti i optike?!

--- Kraj citata ---
moglo bi se to i tako reči... mene to veseli

--- Kraj citata ---
Naravno,ako te veseli svrha je ispunjena! d4
Mozda si trebao dodati neke gumirane povrsine gdje kundak dodiruje postolje i jedan feder od postolja do zastitnika od obaraca.
Prednji naslon..jos malo napred.
22LR je jedno a puska sto trza malo jace je skrooooz drugo. zagi

sile:

--- Citat: Nosler - 21. 02. 2011. 07:18:05 ---
--- Citat: Nosler - 20. 02. 2011. 23:08:29 ---Znaci to sve radi provjere tehnicke preciznosti i optike?!

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Mozda si trebao dodati neke gumirane povrsine gdje kundak dodiruje postolje i jedan feder od postolja do zastitnika od obaraca.

--- Kraj citata ---
svi kontakti drveta i steznih prihvata če biti obloženi impregniranom 5 mm gumom a zadnji oslonac kundaka je moguče povuči znatno unazad...dakle prednji prihvat podkundaka ide gdje god hočeš naprijed..
što se tiče skrooooz drugačijih trzaja napravit ču i video sa npr. pumparicom 12/76 i kuglom u cijevi pa potom 9,3x62 itd.itd.  vjeruj mi da nema razloga za skepticizam

sile:

--- Citat: sile - 21. 02. 2011. 08:07:28 ---
--- Citat: Nosler - 21. 02. 2011. 07:18:05 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
svi kontakti drveta i steznih prihvata če biti obloženi impregniranom 5 mm gumom a zadnji oslonac kundaka je moguče povuči znatno unazad...dakle prednji prihvat podkundaka ide gdje god hočeš naprijed..
što se tiče skrooooz drugačijih trzaja napravit ču i video sa npr. pumparicom 12/76 i kuglom u cijevi pa potom 9,3x62 itd.itd.  vjeruj mi da nema razloga za skepticizam

silvertip:
valjda se to može skinuti sa ovog stroja i odnjeti na streljanu
ili svi moramo kupovati cnc ili nekakav drebang
poz

Mladen.M:

Mislim, dakle mislim da to sa nekim jačim kalibrom teško da bu išlo.

Kolika je daljina na koju si pucao, za 22 bi bilo ok na 50 metara a sve ostalo jače na 100. Ako ti uspije super, baš sam radoznao.

Ja pokušavam napraviti stalak za bench rest i mora to biti iz ramena jer to je mjerodavno za dobar pogodak poslije na živu metu.

Stiskaš, ne stiskaš, gdje stiskaš i kojom silom, .... sve važno za dobar šus a srce i disanje još jedan problem koji moraš smiriti da bi bio siguran u dobar pogodak kao onaj sa stalka. Vrlo često se razlikuju. Mislim dakle mislim.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju