Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

postolje za upucavanje karabina..

<< < (6/16) > >>

sile:
mogučnost čvrstog prihvata raznoraznih kundaka zahtjeva da stezni elementi budu svojim položajem prilagodljivi kundaku... kad je puška čvrsto stegnuta a bez naprezanja i uvijanja kundaka pređe se na komande za navođenje puške prema cilju...  svi pomaci su izvedeni dvostranim komandama i u navojima sitnog koraka tako da možeš končanicom "brojati" milimetre na 100 metara... ništa tu nije komplicirano, kad bi par puta radio na ovom alatu uvidio bi da je u stvari sve vrlo jednostavno....a ČVRSTO do bola !   

evaeva:
Cijena ????  fre fre

sile:

--- Citat: evaeva - 12. 03. 2013. 20:42:18 ---Cijena ????  fre fre

--- Kraj citata ---
nije ovo za prodaju... napravljeno je za moje potrebe rada na mojim i tuđim puškama...
ukoliko bi bilo nekoliko potencijalnih kupaca tada bih razmislio i o nekoj seriji i cijeni (izrada na cnc-u) jer ovakova pojedinačna izrada sa razvojnim fazama je preskupa (prototipska izrada ubija)...  nebih da vas gnjavim sa kuknjavom o tome koliko je u hodu odbačeno napravljenih i funkcionalnih varijanti a sa kojima zbog nekih detalja nisam bio zadovoljan itd.itd.

evaeva:
Znam da je u ovaj stalak uloženo mnogo truda i da mu cijena nije mala, a moram ti priznati i to da softiciraniji još nisam imao prilike vidjeti. Mene dobro služe i dvije vreće sa pijeskom.

JANEZ L:
Lp!

Sile!!!, baš si napravio Space shuttel!!! 1liga ludiloo z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju