Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Prva pomoč

<< < (6/6)

magwin:
treba raditi i na preventivi teaa
prošle godine kum mi je kupio kao poklon šešir protiv komaraca..
strastveni je ribolovac i ima puuuuno iskustva sa komarcima i meni je na prvi pogled bio smiješan.kao pčelarski!zelene boje, ima mrežicu koja se spušta sa oboda i gomenu trakicu koja brtvi oko vrata.lijepo se vidi kroz mrežicu i na čeki sam se uvjerio da sam dobio stvarno dobar poklon kojeg mi nebi nikada palo na pamet da si kupim....
ako kroz tu mrežicu nemože komarac-ona ne može ni osa,pčela,stršljen...
mislim da je to bitno alergičarima jer vjerojatno ubod u glavu, lice, vrat je opasniji nego ruku ili nogu  dr.i

KOBI:

--- Citat: magwin - 21. 11. 2008. 23:46:57 ---treba raditi i na preventivi teaa
prošle godine kum mi je kupio kao poklon šešir protiv komaraca..
strastveni je ribolovac i ima puuuuno iskustva sa komarcima i meni je na prvi pogled bio smiješan.kao pčelarski!zelene boje, ima mrežicu koja se spušta sa oboda i gomenu trakicu koja brtvi oko vrata.lijepo se vidi kroz mrežicu i na čeki sam se uvjerio da sam dobio stvarno dobar poklon kojeg mi nebi nikada palo na pamet da si kupim....
ako kroz tu mrežicu nemože komarac-ona ne može ni osa,pčela,stršljen...
mislim da je to bitno alergičarima jer vjerojatno ubod u glavu, lice, vrat je opasniji nego ruku ili nogu  dr.i

--- Kraj citata ---

Imam ja to.
Platio 12 maraka(6 eura)
Kod mene je zeleni  kacket a ima i mrezu.bas kao sto si ti opisao.
Kad ga zelim nositi kao kacket samo prikupim mrezicu unutra i stavim na glavu a ako zelim mrezicu skinem kacket,rasirim mrezicu i stavim na glavu.
jako jednostavno i prakticno.a komarci samo oblecu okolo i zuje.unutra ne mogu.
sa tom mrezicom mozes i pucati,ne smeta uopste.

magwin:
banalna-jeftina,lagana stvarčica.
 samo pokušavam pomoći....... d4

kalnik:
Bravo T,  odlična tema. Nažalost, svakotjedno već čujemo o nesrećama u lovovima diljem lijepe naše. I ljudi uvijek priskoče i pomažu , a često nemaju čime. Uz elementarno poznavanje prve pomoći, sa malo materijala može se puno učiniti u primarnom zbrinjavanju večine ozljeda. Da ne filozofiram puno o temi, kupio sam pred desetak godina u Njemačkoj set za prvu pomoć za motocikle. Ima sve što i onaj standardni za aute, ali je manji i u mekanom pakiranju. Cijena oko 8 Eura. Fakat je praktičan i u pravilu je standardni dio opreme kad sam na terenu. Vjerujem da se nađe i u HR u dućanima sa opremom za motocikliste.  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju