Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Remen za pušku

<< < (11/15) > >>

deeejan:
pa bogamu to sam napravis, nekako skemijas. od gurtne lijepe zelene, recimo...zasijes, stavis kopce...ovo je malo bezobrazno skupo

Traper.:

--- Citat: Gabro - 04. 03. 2018. 19:09:17 ---Dobro kažeš Traperu, malo finiji pribor i neče trebat onda pusto remenje  zagi zagi. Ali kako ču u planinu bez Saka... paci paci

Evo nađoh ovo ali i košta:

https://www.ebay.com/itm/Niggeloh-Rucksackgewehrgurt-Rucksack-Gewehrgurt-Titan-II-braun/222649083938?epid=1542453552&hash=item33d6eb6822:g:JIoAAOSwsFpaJfXT

--- Kraj citata ---

E onda ti netreba kipp. d4
Nego koji remen imas sada na karabin.Obicno se tezina oseti dobro sa tanjim remenima,ja koristim niggelon oko 6cm je sirok i dosta ublazi osecaj za tezinu.
Pozdrav.

Gabro:

--- Citat: pepi2 - 04. 03. 2018. 20:09:35 ---Gabro sta ces u planini bez ruksaka ?, a ruksak za planinu ima futrolu za nosenje puske.

--- Kraj citata ---
Doče i to pepi imam i to u planu. To je recimo kad se ide na divokozu i ide skroz visoko i boravak je duži, treba mi više stvari i eventualno triba i meso nosit. Ovo mi je više kad lovimo svinje, tu mi ne treba veliki rusak ako i uopče (imam oko pasa "pederušu" sa litrom vode, konopom, municijom i ostalim stvarima) a i eventualni ulov se izvlači u više ljudi. Odakle stanemo autom do prvih štandova imamo bar 45 minuta strmog uspona a za najdalje i preko sat i po. Onda su tu i pritrčavanja, zatvaranja, iskrivi me ovaj na jedno rame. Da budemo iskreni jeli mi to neophodno - nije, ali vidila žaba da se konji potkivaju pa i ona diže nogu  ;D ;D. Čisto me zanima bi li bilo funkcionalno.

Traperu imam od Riserve odličan, podstavljeni široki remen ništa mu ne fali ali... ;D ;D Evo ne znam jeli se vidi na slici

deeejan:
a ovaj prsten na optici?

Gabro:
Hmmm to je proizvoljno rješenje, malo mi je kruči prsten za mijenjat povečanje a lovim na mjestima gdje mi može izač na 15 metara a može i na 150 pa mi je lakše ovako zavrtit. Lako se skine kad ide u futrolu, obična neka vrst plastične brage ili kako se to več zove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju