Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (24/66) > >>

File:
Skroz dobro i zadovoljava čini mi se one uvjete tražene

Tihomir:

--- Citat: File - 16. 02. 2009. 16:48:22 ---Skroz dobro i zadovoljava čini mi se one uvjete tražene

--- Kraj citata ---

Kad su mu bili u provjeri rekao mu je policajac:

"Mogao bi još i neki alarm ugraditi na taj sef"  uf

Ja nisam mogao vjerovati  ;D ;D

ri istra:
da li je netko imao problema,ako je na sefu imao staklena vrata???

File:
U zakon piše da se nesmije moći otvoriti sredstvima uobičajenim za otvaranje ormara,
e sad po meni sve osim pravog željeznog sefa daje njima otvorenu mogučnost da te zajebavaju,stakleni se može otvorit laktom kamenom čekičem,a drveni može isto al malo teže,a možda je ipak nekome uobičajeni alat autogenij pa če otvorit i metalni,to ti je HR zakon

Neno:

--- Citat: File - 16. 02. 2009. 21:14:40 ---U zakon piše da se nesmije moći otvoriti sredstvima uobičajenim za otvaranje ormara,
e sad po meni sve osim pravog željeznog sefa daje njima otvorenu mogučnost da te zajebavaju,stakleni se može otvorit laktom kamenom čekičem,a drveni može isto al malo teže,a možda je ipak nekome uobičajeni alat autogenij pa če otvorit i metalni,to ti je HR zakon

--- Kraj citata ---

Upravo tako!

Nekad mi se čini da su rupe u zakonu namjerno ostavljene, samo neki kroz njih prolaze a neki ne, to je sigurno zato što smo debeli pa se ne možemo provuč   rol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju