Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (27/66) > >>

Kaligula:

--- Citat: Tihomir - 16. 02. 2009. 16:08:44 ---Evo da malo osvježim temu.

Kolegin ormar za oružje izradio ga njegov otac

--- Kraj citata ---

Ovo odlično izgleda.
Reci frendu da bi lako mogao imati još kupaca za ovako lijepi ormar.
S tim da bih ja problem stakla riješio ili safety folijom ili pleksiglasom.

dean:

--- Citat: kerber - 17. 02. 2009. 21:42:47 ---Čuo  sam neznam dali je točno da priznaju kao valjan samo ormar za koji imate račun a da za ormare privatne izrade nekad prave probleme............

--- Kraj citata ---
Račun  je dokaz da je plačen porez, a njih zanima sigurnost. Nisu oni porezna.

skyangel:

--- Citat: dean - 17. 02. 2009. 14:17:08 ---Meni ne treba alat. Dođu dva muža i bace ga kroz prozor sa trećeg kata! Di je problem?!

--- Kraj citata ---
Mislim da bi po nekim regulama taj ormar morao biti zatiplan u zid il nekaj. Uglavnom, zakon se tumači kak se kome sprdne, i svaki policajac tumači kak se njemu sprdne. Sa ovim Limexovim si siguran da te neće zafrkavat ili s bilo kojim drugim željeznim bez stakla s ključem. A to kaj bi ga ta 2 muža bacila kroz prozor, nikakva vrsta ormara ili sefa nije dovoljno sigurna. Mom kolegi su sef od 500 kg kroz zid iščupali van i odšlepali dečki. Obično je dovoljan i drveni ormar, samo da je pod ključem.

fly:
Imam isto Limexov za pet komada. Al je..ga, nakupilo se sest cijevi i dva revolvera. Mjesta za veci sef nemam ( i za ovaj sam se prostor jedva izborio). Dali da rastavljam sacmarice (3 komada)
pa da sasijem neke futrolice za cijevi. potkundake i kundake ( ovaj Limexov ima alkice iznutra sa strane pa bih to objesio i dobio vise prostora ili neko ima neku drugu ideju.

ri istra:

--- Citat: Kaligula - 17. 02. 2009. 23:38:54 ---
--- Citat: Tihomir - 16. 02. 2009. 16:08:44 ---Evo da malo osvježim temu.

Kolegin ormar za oružje izradio ga njegov otac

--- Kraj citata ---

Ovo odlično izgleda.
Reci frendu da bi lako mogao imati još kupaca za ovako lijepi ormar.
S tim da bih ja problem stakla riješio ili safety folijom ili pleksiglasom.

--- Kraj citata ---

tko god ti je rekao za "safety foliju" ne zna sta prica. folija izmedu dva stakla ima ulogu samo i iskljucivo da ih sljepi.
to je laminirano staklo,a znam da banke na vratima koriste staklo 5+5,ako je to njima dovoljno onda nije lose ni za sef. a kaljeno je sasvim druga prica,izrazbijao sam ih sve od 4,5,6,8,10,12,15,19 mm(radio sam u kalioni stakla). a blindirana stakla da i ne spominjem. testirao ih je netko iz Zagreba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju