Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (48/66) > >>

TOMISLAV KT:
Ovo je 1. jako praktično za one koji nemaju prostora u stanovima itd....

Harry P.:

--- Citat: TOMISLAV KT - 16. 09. 2009. 16:20:26 ---Ovo je 1. jako praktično za one koji nemaju prostora u stanovima itd....

--- Kraj citata ---

... samo što nije praktično kad se kasno vraćaš kući, a žena spava na krevetu. I onda se još moraš dobrih pola sata sa njom zanimati, bilo to da je loše volje pa moraš otrpiti  mad ili da je dobre volje pa moraš  pesi

kalnik:

--- Citat: .50AE - 16. 09. 2009. 13:57:36 ---
--- Citat: valdop - 16. 09. 2009. 12:52:59 ---prvom prilikom nabavljam ovakav sef..

--- Kraj citata ---

I ja bi sličan, ali veći, ovakav bi mi bio tijesan  ;D. Gdje toga ima?

--- Kraj citata ---
Skroz je neupadljiv, kak da spavaš na odru, samo fale sviječe uf Sama ideja nije loša,ali bi trebalo mali dodir ozbiljnije dizajnerske ruke.

KOBI:
Meni to ne treba,ionako je puska iza vrata  hao
Ko bi ju stalno vadio i vraco u ormar  happi

7X64:
Da se nadovezem na kolegu Kobashan,nedavno sam bio u Srbiji kod prijatelja.
I kad smo usli u kucu prvo sto sam ugledo to je bio karabin kraj vrata,ja onako sav u cudu pitam ga a nemorate imati ormare a on meni pa sta ti je to je normalno.E pa onda sljedi Revolver ispod jastuka Tetejac na ormaru,pa kaze on ajd da to i isprobamo.
Otisli iza kuce i  d7 2p d7 2p jedno 50 susova,sve uredu niko nista neprica od susjeda.
Kad bih to ucinio u HR bilo bi ZBOGOM ORUZJE, ma ne netrebas ni pucat vec kad bih ih samo tako drzao.
Nisa zelio nikok ponizavat a ni reci da svi tako drze u Srbiji ali i u HR je tako bilo sto se tice drzanja pre nekih 15-20 godina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju