Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (57/66) > >>

karabat:
kolega svašta ti u ormaru imaš i cigara i love, a i ja sašta vidim

Antezg:

--- Citat: karabat - 28. 12. 2009. 17:13:19 ---kolega svašta ti u ormaru imaš i cigara i love, a i ja sašta vidim

--- Kraj citata ---

hao hao Lijep busenčić!

zelenko:
To je crni fond za patrone. Zanimljivo je kako na ovom forumu nečeš nahebat zato što ti je ormar koji je bit svega loš ili nije, nogo od sasvim nekih desetih stvarima.

Ja bi rekao sljedeće:
Kad policija dodje u pregled, prvo ih pokuša podmititi cigaretama happi, ako to neprođe onda je lova na redu, a za one tvrdokorne....uvjek se nađe koji PP na polici happi

Pepi18KA:
 j.bote,pa ja te pare nisam ni primjetio.... :shok: :shok: :shok: svašta moj ćale drži u tom ormaru  rol rol rol

sad kad bi ponovo slikao pare se nebi vidjele..... ref ref

Pepi18KA:

--- Citat: zelenko - 28. 12. 2009. 20:50:28 ---To je crni fond za patrone. Zanimljivo je kako na ovom forumu nečeš nahebat zato što ti je ormar koji je bit svega loš ili nije, nogo od sasvim nekih desetih stvarima.

Ja bi rekao sljedeće:
Kad policija dodje u pregled, prvo ih pokuša podmititi cigaretama happi, ako to neprođe onda je lova na redu, a za one tvrdokorne....uvjek se nađe koji PP na polici happi

--- Kraj citata ---

blizu si al i nije točno...lova je prvi mamac,da bolje zagrizu...a cigare idu tek onda ako skužjim da je pušač  zagi zagi zagi
 a PP nije potreban..dovoljno je samo pušku uhvatit za cijev i  dois dois dois ... rol rol rol hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju