Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (60/66) > >>

tyrol:

--- Citat: Pepi18KA - 16. 05. 2011. 01:28:50 ---
 Ma silica gel riješio problem.  zagi  nema više hrđe

--- Kraj citata ---
Te vrećice silica gela koristim isto u ormaru, no ne mogu zamjeniti pravilno i REDOVITO čišćenje ::)
Pogledaj samo koliko treba silica gelu da postane "zasićen vlagom"...probao sam držati ga u povećanim uvjetima vlage i samo su 1-2 vrečice otvrdnule od vlage. To je vjerovatno i njihov maximum. Želim reći, bez obzira što djeluju suhe na dodir i još uvijek granulat onako pokretan, ne znači da  i dalje mogu navlačiti vlagu..I njih treba promjeniti povremeno. z10

Pepi18KA:

ma svaka 2 tjedna pročistim i podmažem cijevi  ::) navečer,kad nema ništa zanimljivo na facebook-u  d4

miki26:
Ja bih platio za sef što više jer ovi ormarići kakav i sam posjedujem može provaliti bilo tko, ako uzimaš ove jeftine ormare onda ti je najbolje što jeftiniji kupiti ja sam negdje mislim na njuškalo pronašao čovijeka koji radi ormare za puške platio sam  705 kn sa tim da je ormar 590 platio sam poštarinu 105 kn čovijek je iz Virovitice ormar je kakav zakon nalaže ima sve i malo je čvršći i teži od onoj za 1000 kn. Naravno ima na netu lijepih sefova koji su od čeika ili željeta ali su sa drvom obloženi i sa ljepim lovačkim gravuram to ću sebi jednom kupiti.

zdebat:
Još jedan uradak;
dimenzije su nešto manje od prethodnog - 150x33x33 cm
samo jedan pretinac za streljivo i ukupna težina oko 30 kg
malo je jače konstrukcije, vrata i dovratak od kvadratnih cijevi
dupla vrata i dodatno zaključavanje lokotom, nek se nađe
imam pitanje:
na koju stranu volite da se ormar otvara, što je praktičnije?
(prema sebi pa lj. ili desno?)

tyrol:
Kod mene je otvaranje prema sebi na lijevo i već sam naviknuo na to....
Čuj, sviđa mi se ova visina od 150cm, kakva je tebi situacija sa smještajem unutra? koliko ti stane pušaka i ostalih "sitnica" ččč
Kod mene je slična visina, no ipak je malo širi ormar - no ipak mi nekad zafali prostora
Ako slučajno izrađuješ takve ormare javi cijenu ili možeš i na mail...PM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju