Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (9/66) > >>

medo:
Da budem iskren nisu ni meni ali niti drugim lovcima koje poznam.Nikad nisam cuo da je nekome pregledavano kako drzi oruzje ččč

fazan:
[
Fazan Vi mora da se šalite....  >:(
[/quote]
 Nikad se ne šalim s takvim stvarima.Uistinu ,a družim se sa puno ljudi nitko mi nije potvrdio da mu je hrvatska policija gledala imali sef ili ne!!!

skyangel:
ja sam im od zadnja 3 puta 2 puta morao ič pokazivat ormar. izvučem ključ od sefa, otključam sef, izvučem još jedan ključ od ladice u sefu, otključam ladicu, izvučem kofer sa pištoljem i otključam ga, i onda mi još prigovori da spremnik ne bi smio biti u istom koferu s pištoljem. pa kad mu nisam mamicu spomenuo umalo. pod 3 ključa u željeznim sefovima!!! tolko o tome da ne gledaju ormare...  ;D

fazan:
Očito da je pristup drugačiji u svakoj policijskoj upravi , a da ne govorim o  policijskim stanicama.
Naravno i kad eventualno izaču  na teren onda su to ljudi koje mi uredno zovemo na sve društvene zabave i dogačanja i još im damo za kolege u stanici.
Umiljato janje dvije majke siše.

skyangel:

--- Citat: fazan - 12. 09. 2007. 13:55:43 ---
Naravno i kad eventualno izaču  na teren onda su to ljudi koje mi uredno zovemo na sve društvene zabave i dogačanja

--- Kraj citata ---

pa u tome i jest stvar. vrlo ironično zapravo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju