Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Stalak za pušku
HS-2000:
Probaj zvati u Puškarnica ZG na krugama, Branimira i oni imaju stalak za pušku...
danijelh:
U pevcu je bio navodno na akciji nekih 200 kuna GAMO. Mislim da ću napraviti skicu i dati napraviti
shikaree2:
Čini mi se nepotrebno otvarati novu temu, kad je već tu stara, a i ima nekoliko zanimljivih slika!
Evo, ovako, ja bi si napravio od drveta stalak za pušku, ali isključivo za čišćenje. Znači kutija sa sredstvima za čišćenje i utori gdje se može staviti puška! Zanima me da li netko možda ima kakav nacrt ili sliku stalka, čisto da malo razvijem ideje.
Nisu mi potrebni ovi stalci za upucavanje, barem ne za ovaj što bi sad radio! zagi
Nosler:
Uzmi prigodnu kartonsku kurtiju i onda nozem oblikuj utore prema tvojoj puski. Kad budes zadovoljan pozicijom puske i visinom izmjeri sve i napravi od drveta. z10 Tako se cak moze napraviti "jednokratni" stalak za upucavanje. happi
PS. Kutija ne smije biti pretanka zbog tezine puske.
shikaree2:
--- Citat: Nosler - 28. 09. 2011. 10:21:28 ---Uzmi prigodnu kartonsku kurtiju i onda nozem oblikuj utore prema tvojoj puski. Kad budes zadovoljan pozicijom puske i visinom izmjeri sve i napravi od drveta. z10 Tako se cak moze napraviti "jednokratni" stalak za upucavanje. happi
PS. Kutija ne smije biti pretanka zbog tezine puske.
--- Kraj citata ---
Hvala, iako sam to i planirao, međutim malo sam gledao radi samih konstukcijskih ideja i vidim da toga baš i nema, a i zanimalo me da li ima kakav standard!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju