Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema za psa
Kavez za prevoz pasa do lovista.
evaeva:
Ako misliš stavljati kavez za dva psa na kuku automonbil će ti poprilično sjesti (znam iz iskustva) ali opet i na tom kavezu moraš imati i žmigavce i svijetla jer ako se voziš asfaltiranima prometnicama lako te mogu kazniti organi reda jer ako nemaš sva ta sr..a ugrožavaš sigurnost u prometu. Čak mislim da i na tom kavezu mora biti vidljiva tablica automobila.
Isto ti je i sa euro kukom, ukoliko ne vučeš prikolicu a imaš euro kuku na automobili umogu te kazniti.
brat nikola:
ma znam ja da ce auto sjesti kad to stavim,vucem ja prikolicu za dva konja s autom..a nije mi problem razvuc instalaciju i stavit lampe na kavez,sam da vidim kak to izgleda i ak nije skupo da to uzmem ili napravim,jos bolje....nemam di nac neki nacrt ili slike
evaeva:
Imaš u lovačkome vjesniku oglas ili potraži negdje na internetu tko izrađuje te kaveza za na kuku a ima ih sigurno nekoliko. cijena im je oko 1000-2000 kuna što i nije malo d1, jedino da se sam baciš na posal i sve to napraviš od alumunija pa će ti i automobil manje sjesti. U nedjelju poslikam kod mene u društvu kako su njih par to vlastoručno napravili pa pošaljem slike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju