Optike i nosači > Optike

BAUER optika

<< < (4/14) > >>

valdop:

--- Citat: sljuka lukavec - 04. 07. 2009. 18:10:11 ---Ima li tko iskustva sa bauer optikama i da li ih se isplati kupovati?

--- Kraj citata ---

nemam iskustva s tim optikama ali zato sam imao s norconiom, tascom i sličnima a mislim da i bauer spada u tu klasu. ne razumijem pitanje: da li ih se isplati kupovati, koliku količinu  ččč i što će ti više od jedne-dvije ?

sljuka lukavec:
Ma ja sam misli da li se isplati kupit jednu optiku i stavit ju na pusku,nisam mislio na vise komada.

valdop:
ne znam kako dišeš (financijski) pa ne mogu reći kupuj, odluči sam , kupi, stavi na pušku, pucaj i vidjeti ćeš sam. ja danas koristim jednu norconiu (moram priznati da sam je doradio) s kojom sam jako zadovoljan, za lov s čeke zadovoljava do skoro potpunog mraka. u trgovinam ima cijenu oko 1000 KN pa usporedi sa cijenom bauera.

sljuka lukavec:
a bauer me s montazom kosta 2200kn,i ima dvije godine garancije na njega,tak da mislim da cu ga uzet!

magwin:

--- Citat: sljuka lukavec - 04. 07. 2009. 22:52:33 ---a bauer me s montazom kosta 2200kn,i ima dvije godine garancije na njega,tak da mislim da cu ga uzet!

--- Kraj citata ---

nisi rekao koji model?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju