Optike i nosači > Optike

BAUER optika

<< < (9/14) > >>

NoslEr Partition:
Ja imam iskustva s Bauer Hjb 3-9x40 s točkom,optika je niškoristi,nema se šanse upucat,prijatelj je ima,provali smo na sve načine uštimat,ali nema šanse,nekada neće da miče klikove,nekada jedan klik pomakne pogodak od prethodnog 15-20 cm,i kada se ne miču klikovi pogoci su svaki na svoju stranu,zato izbjegavajte tu optiku jer ćete imati samo problema !

technotronic:
Zar nešto na čemu piše ''mejd in švabija'' može biti stvaro tako loše?

zvane6:
eto ja složio na tartu 7x57 /16 bauer hjb 1,5-6x42 i eto prezadovoljan za sad, tako da je omjer uloženo dobiveno super zagi zagi

Srndac:
Posto ja ko seljak lutam tu po netu i trazim optike za moj karbin marke Crvena Zastava u kalibru 8x57IS  i konacno mi nesta zapelo za oko i kad ono Bauer pa da pitam za ovu optiku dal bi islo to gore i dal bi bilo kakvih sranja kad bi opalio prvi metak i da bude jos bolje ima crvenu tocku koje bi srece bilo da sjedim na ceki ona bi krepala  a cijena nije tak strasna 200 evrica :)  ?   d6   -------------> http://www.optics-trade.eu/shop/si/strelni-daljnogledi/hjb-3-9x50-l4.html 

Laufer 223:
Možda ti sranja nastanu nakon dvadesetog metka. Nemoj se zavaravati nema kvalitetne optike za 200 E, to je mamac za lakovjerne kupce.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju