Optike i nosači > Optike
BAUER optika
magwin:
Ludilooo.A ja mislio da se šaluješ.
Od švabskog ti ja neznam ni š.
Jesi li čuo za tu firmu i jel znaš šta o tome osim prevoda?
Hubert.ctg:
He,he, šala mala ;D
Ja za Bauer optike nisam ni čuo, a kamoli da imam kakvih iskustava. Ono što bih htio reći je da jeftina optika nemora nužno značiti i loša optika. Primjer za to je i moj prijatelj koji na 7RM ima godinama montiranu Norconiu 3-9x40 koja i dan danas savršeno radi unatoč ispucanih podosta metaka. Tada je optika u Bakačevoj koštala oko 100DEM.
Vidi,vidi rekoh ajde da pogledam post na temi,a ono iznenađenje, više nisam pripravnik, već iskusni forumaš, iako oko Bauer optike baš i nisam puno pomogao.
Kolega magwin nadam se da ćeš uskoro dobiti odgovor na svoje pitanje, a u međuvremenu ti u lovu želim dobru kob.
z10 d6 d6 d6 d6, archery archery archery archery, a naravno i naše kolegice( d2 d2 d2 d2)
PinzHunter:
Prevod je bio dobar d4 na to sam i ja pomislio jer za optiku nikad cuo nisam niti mi je ko spomenuo do sada.
Medutim na njihovoj http://www.bauerkg.de/00000098d60d21f0a/index.html pise da imaju recimo dugo godišnju tradiciju u pravljenju optike za male pare. Kako mi to do sada nije niko reko???
Bas me zanima kakava su iskustva ako je koja neko imao.
U zdravlje z10
magwin:
--- Citat: Hubert.ctg - 19. 07. 2008. 23:38:10 ---He,he, šala mala ;D
Ja za Bauer optike nisam ni čuo, a kamoli da imam kakvih iskustava. Ono što bih htio reći je da jeftina optika nemora nužno značiti i loša optika. Primjer za to je i moj prijatelj koji na 7RM ima godinama montiranu Norconiu 3-9x40 koja i dan danas savršeno radi unatoč ispucanih podosta metaka. Tada je optika u Bakačevoj koštala oko 100DEM.
Vidi,vidi rekoh ajde da pogledam post na temi,a ono iznenađenje, više nisam pripravnik, već iskusni forumaš, iako oko Bauer optike baš i nisam puno pomogao.
Kolega magwin nadam se da ćeš uskoro dobiti odgovor na svoje pitanje, a u međuvremenu ti u lovu želim dobru kob.
z10 d6 d6 d6 d6, archery archery archery archery, a naravno i naše kolegice( d2 d2 d2 d2)
--- Kraj citata ---
Pa tu mi fali medo jer on će još malo biti optičar ;D
Ima puno stvari koje malo koštaju a ipak vrijede samo se trebaju naći
Zato sam i otvorio temu...
dobra kob
magwin:
--- Citat: PinzHunter - 20. 07. 2008. 09:02:30 ---Prevod je bio dobar d4 na to sam i ja pomislio jer za optiku nikad cuo nisam niti mi je ko spomenuo do sada.
Medutim na njihovoj http://www.bauerkg.de/00000098d60d21f0a/index.html pise da imaju recimo dugo godišnju tradiciju u pravljenju optike za male pare. Kako mi to do sada nije niko reko???
Bas me zanima kakava su iskustva ako je koja neko imao.
U zdravlje z10
--- Kraj citata ---
I ja se čudim jer navodno imaju"tradiciju" a da od ovoliko iskusnih lovaca nitko nije čuo čudno.
A vidim tema je dosta već posjećena....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju