Optike i nosači > Optike
Brno ZH204 - ZH224
Laufer 223:
Opet vam govorim da zeiss jena NEMA klikova nema 1 klik 1 cm ne postoji ideš na veresiju. Otpuštaš i pritežeš montažu, a vi ga klikate po svojem.
drazenx:
Laufer hao podsjetio si me na štelanje frendove optike Norris isto pomoću montaže uf malo lijevo pa malo desno pa pesi
leon:
--- Citat: Laufer 223 - 29. 03. 2015. 17:58:08 ---Opet vam govorim da zeiss jena NEMA klikova nema 1 klik 1 cm ne postoji ideš na veresiju. Otpuštaš i pritežeš montažu, a vi ga klikate po svojem.
--- Kraj citata ---
Znači stara optika.
magwin:
--- Citat: Laufer 223 - 29. 03. 2015. 17:58:08 ---Opet vam govorim da zeiss jena NEMA klikova nema 1 klik 1 cm ne postoji ideš na veresiju. Otpuštaš i pritežeš montažu, a vi ga klikate po svojem.
--- Kraj citata ---
kužimo se Laufer.po meni je ista stvar.ako je postupak ovako kako sam naveo da je puška fiksna svejedno je dali klika ili miče cijelu montažu da bi dobio križ na rupu. puška fiksna znači cijev je fiksna.baš briga cijev kako će križ na rupu.
z10
tyrol:
--- Citat: Laufer 223 - 29. 03. 2015. 17:58:08 ---Opet vam govorim da zeiss jena NEMA klikova nema 1 klik 1 cm ne postoji ideš na veresiju.
--- Kraj citata ---
Laufer teaa z14
Ugrubo se može podesiti na stalku, ali uvijek "pobjegne" koji metak više ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju