Optike i nosači > Optike

BURRIS FOUR X 3-12X56RD

<< < (2/3) > >>

kuki100:
ma ja sam govorio o burrisovim optikama opčenito...mislim za ovu koju on ima.... mislim da je njegova 1,5 i nešto neznam točno...samo kažem optika je za te novce odlična....kada bih birao između burrisa i leupolda svakako bih uzeo burris...

sus scrofa:

--- Citat: dozani1 - 14. 02. 2015. 21:11:32 ---Ja imam zastavu 7*64.Shulovu montazu,ako uzmem optku moram nanovo radit gornju montazu.Kolega jel mi mozes izmjeriti optiku?Duzinu cjelu,I sve duzine na Kojima je promjena debljine.Jel tubus 30mm?

--- Kraj citata ---
Oprosti što kasnim sa odgovorom. Ukupna duzina optike ti je 38.4 cm. i da tubus je 30 mm. A to u lovcu je noviji model od mog. moj je Four x 3-12x56 mm 3P#4 dot. E sad molim te jel mi možeš dati upute kako misliš da izmjerim sve dužine na kojima je promjena debljina. misliš na primjer dužina objektiva je tj dijela optike gdje je objektiv do onog konusa.......a isti je debljine......? Ili? Ako hoćeš poslat ću ti je broj mob na PM pa me nazovi rado ću pomoći.

dozani1:
Ok,hvala Ivane zvat ču te kasnije jer sda ne mogu.Čujemo se

ivo samoborec:
..jel ovakva  http://www.pickert-jagd.com/burris-four-x3-12x56-mit-leuchtabsehen.html

dozani1:
Je Ivo,i jeftinija je 1000kn .U Hrvatskoj je sve skuplje nego u drugim zemljama EU.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju