Optike i nosači > Optike

Burris optika

<< < (7/14) > >>

Lazar:
optika je sasvim ok ali ko sve optike iz tog cjenovnog ranga za lov nocu neupotrebljuve ali sve se moze , znam lovce koji su odstrijelili poprilicno ds  i sa losijim optikama ...

deeejan:

--- Citat: leon - 29. 05. 2015. 16:35:46 ---Za ovu cjenu, mislim, da češ težko upotrebljavati crv. točku ponoči.

--- Kraj citata ---
Zasto, kolega? zagi

leon:
Prejaka točka, smeta, ne vidiš divljač.

perop:

--- Citat: JANEZ L - 20. 12. 2014. 21:24:15 ---Lp!

Baš sam u nabavi ove optike. Došao red i na "Ferlach" kombinirku 7x65R/16. Svu tu optiku pregledao, raspitao se i na kraju je pala odluka kaj tražim i kaj mi treba. Vrlo bi volio jedno povoljnu ali svaka pala na testu... sor Treba mi neka koja se od rosi u tren oka i kod minus 10 i više, treba mi optika koja ima kristalnu sliku, treba mi optika kroz koju vidim pucati i u naj "hebenijim" uslovima, treba mi optika koja ima vrlo finu crvenu tačku i končanicu u drugom fokalnom planu... Još ću prištediti koji evro i idem u nabavu... d1

Lovski zdravo
Janez

d1
Smatram da je od visoke srednje klase optike Bushnell s RainGuard HD zaštitom dobar odabir, od elite Zeiss s Lotu tec zaštitom.

zagi

--- Kraj citata ---

deeejan:

--- Citat: leon - 30. 05. 2015. 02:12:09 ---Prejaka točka, smeta, ne vidiš divljač.

--- Kraj citata ---
zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju