Optike i nosači > Optike
BUSHMASTER OPTIKA
sasa-s:
Kupio sam karabin 8x57 na kojemu je optika Bushmaster 2-7x32. O toj optici neznam mišta pa me zanima dali je tko od vas imao kakva iskustva s tom optikom?
skyangel:
Nisam imao osobnih iskustava, ali mogu ti reći da su to optike prikladne za zračne puške. Ta koju ti spominješ košta negde 30-40 € ja mislim. Sve ti je jasno kakva je kvaliteta...
sasa-s:
--- Citat: skyangel - 24. 03. 2010. 07:54:02 ---Nisam imao osobnih iskustava, ali mogu ti reći da su to optike prikladne za zračne puške. Ta koju ti spominješ košta negde 30-40 € ja mislim. Sve ti je jasno kakva je kvaliteta...
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru! Sada sam siguran da to nije to pa mogu krenuti u potragu za optikom koja je prikladna 8x57 kalibru. Koje je vaše mišljenje tj. koja bi optika bila prikladna za moj karabin, a da nije neka ekstremno visoka cijena?
dean:
Reci koje si novce spreman potrošit i kaj loviš i u kakvim uvjetima... Onda smo na pravom putu i već 90 % obavili... Nakon toga je sve stvar afiniteta...
skyangel:
Gle al ne moraš prejudicirati odmah. Možda će tvoje standarde ta optika ispuniti. Kolko sam skužio još nisi počeo loviti s njome. Odvedi je u lov par puta, pukni, odstreli, pa ćeš vidjet jel te zadovoljava ili ne. Ja znam x lovaca koji su x godina presretni sa Pro Luxom i ne treba im ništa više, na isti su način zadovoljni kao i ja sa svojim Kahlesom. Tak da, sorry but jbg hehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju