Optike i nosači > Optike
Bushnell 6500
Neno:
Potvrđujem sve navedeno o Docteru, nažalost s promjenom imena pobjegli su iz klase prisupačnih cijena.
vepar007:
I ja sam vec uocio novu seriju i cini mi se jako interesantna. Pogotovo me zanima model 1.25-8x32 (650$).
Moja sadasnja optika (Verney Carron 1-4x20) nije ni priblizno tako univerzalna kao Bushnell 6500.
P.S. Tehnika s povecanjem 6x (kao Z6) postoji vec duze od 50 godina, ali ne znam skoro niti jednog (osim Z6 i sada 6500) proizvodaca da ima tako nesto u ponudi. Da li se varam?
zhrvoje:
--- Citat: vepar007 - 01. 06. 2009. 18:58:12 ---
P.S. Tehnika s povecanjem 6x (kao Z6) postoji vec duze od 50 godina, ali ne znam skoro niti jednog (osim Z6 i sada 6500) proizvodaca da ima tako nesto u ponudi. Da li se varam?
--- Kraj citata ---
Burris takodjer ima optike sa povecanjem 6x. Po meni jako zanimljivi modeli posebno 2-12x50.
Vidi link:
http://www.burrisoptics.com/sixx.html
ivo samoborec:
...Decki gdje se moze pogledati ta Brrissova optika??Slika je jedno a kad je stavis na pusku i gledas kroz nju onda je drugo...
kalnik:
--- Citat: ivo samoborec - 01. 06. 2009. 21:10:41 ---...Decki gdje se moze pogledati ta Brrissova optika??Slika je jedno a kad je stavis na pusku i gledas kroz nju onda je drugo...
--- Kraj citata ---
INDUCHEM d.o.o. Vrbanićeva, Zagreb.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju