Optike i nosači > Optike

BUSHNELL optike

<< < (25/51) > >>

robert.limeni:
 d4 dr.i d4

milancera:

--- Citat: enigma - 20. 12. 2010. 15:25:01 ---Ja imam 1.5-6x42 trophy sa crvenom točkom i kad sam ga usporedio sa Leupoldom vx-II 1-4x20  paci mislim si zašta sam ja pare davo !(točka riknula za mjesec dana,slika po rubovima  slL,paralaxsa nije ni bila nešto strašno al se primjeti ak je baš želiš primjetiti )
Možda neki iz serije Elite 3200-4200(kažu za njih da valja) a i para ti je ogromna za 360€ ja bi rađe vx-II Leupold  d4!
J...ga ja nisam imao sreče sa svojim iz trophy serije paci a ove 3200/4200 svi nešto hvale !

--- Kraj citata ---
Na službenoj Internet stranici firmeBushnell imate garantne uslove. Optika ma garanciju 30 godina i registruje se na ime kupca  putem interneta ili slanje poštom popunjenog formulara koji dolazi uz proizvod u servis za Evropu ili u SAD na adresu direkcije kompanije pa imate međunarodnu garanciju. Osvjetljenje končanice (u Vašem slučaju centralne tačke) ima garanciju 2 godine. Od prodavca ste trebali dobiti kombinovani garantni list na godinu dana(ovjerena od veletrgovca i krajnjeg prodavca) gdje bilo koju grešku koju niste Vi izazvali prodavac mora riješiti. Nakon 1 godine Vi šaljete nišan na servis u  Roterdam na adresu koja stoji na garantnom listu. Sve greške koje su fabričkog karaktera a nisu izazvane Vašim lošim postupanjem servis otklanja besplatno stim da Vi snosite troškove transporta redovnom poštom koja nije skupa. Napominjem da originalni Bushnel optički nišani sa donje strane imaju mehanički ugravirane sve podatke o proizvodu (serija, fabrički broj, oznaka proizvoda). ako nemate sve naprijed navedeno onda  se žalite  samom sebi jer vas je neko prilično skupo opelješio.

Boboo79:
Ja imam na ZH kombinirci Elite 3200 3-9x40 sa Fire Fly končanicom (fosforna pa kada se posvijetli sa lampom vidi se u mraku 3-4 sata) i za sada sam jako zadovoljan sa optikom. Optika je japanska a koliko sam čuo tamo rade samo Elite modele.

tyrol:

--- Citat: Boboo79 - 05. 01. 2012. 10:09:59 ---Optika je japanska a koliko sam čuo tamo rade samo Elite modele.

--- Kraj citata ---
Navode da je model Elite 4200 takve konstrukcije da podnosi preko 10000 kom. ispucanog streljiva u kalibru .375 H&H magnum d4

Boboo79:
Ma tako je Elite modeli su odlični samo što je sve to kod nas preskupo, ova gore moja u Zagrebu u trgovini dodje oko 3500 kn dok se u americi dobije za 200 dolara pa tko je tu lud!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju