Optike i nosači > Optike
BUSHNELL optike
Macak:
To nije ni za zracnicu.
lovac86:
Hvala na savjetima, tako sam i sumnjao da je neka kopija jer je imala samo tu oznaku da je ''Bushnell''
Ima nekakve zanimljive nosače na njoj, koliko sam uspio proguglati skužio sam da se radi o hecklerovim nosačima ili se varam?
Evo malo slika.
evaeva:
Čini mi se kao neki iz vojnoga programa prilagođeni za određenu vrstu vojne puške.
Goran:
Cim vidim ovu koncanicu znam iz koje kineske tvornice je ovo doslo. Mozes kupiti u Hong Kongu na Midnight market na svakom cosku ovakvu za 100 HK dolara. Leupold, Bushnell i Tasco su stare kineske musterije koje ovi kopiraju ko ludi pa vec dugo prave modele koje navedeni brandovi nisu nikad ni pravili. Lazni Leupold dolazi i iz Filipina i Taiwana, Bushnell iz Kine i Indonezije a Tasco se ionako tamo pravi ko i Bushnell pa ovi sto im to rade extra kolicinu plasiraju na lokalno i i globalno E bay trziste. Leupold je pokusao ali niti koga mozes tuziti niti ce te sudovi podrzati. Mnogi svjetski brandovi pate od tih problema pogotovo moda sa kopijama iz Indije i Kine. Mozes nacuciti custom shop Fender ili Gibson gitare is Kine za 300 dolara i to modele koji su nekad radjeni u iskljucivo malim serijama. Originali su izmedju $ 3000-15000 USD ako ih mozes naci a ovi su puno jeftiniji laznjaci koji izgledaju prilicno dobro. Swarovski je poceo raditi nakit u Kini pa ce uskoro biti drama sa njihovim proizvodima. Cim dobiju znanje i proizvodnju mali zuti krenu po svome a ti nema kontrole i nemozes im nista. To je lutrija globalizacije...
zvane6:
malu pomoć trophy xlt 1.5-6x 44 ili bauer hjb 1.5-6x42 za kombinirku..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju