Optike i nosači > Optike

BUSHNELL optike

<< < (34/51) > >>

salic:
I što kada hoćeš promijeniti optiku? Ili hoćeš imati dvije optike na jednom karabinu?

JANEZ L:
Lp!

Svašta... uf uf uf Još smo mi u našoj banani dobri. sauf

Lovski zdravo
Janez L

pripravnik:
E kolega kako je mozes sam zamislit, nije problem mozes ti mijenjat sa puske na pusku ali mora biti optika evidentirana u oruznom listu.Ja sam to tako odradio i upisao posto sam cesto u lovu kao gost i da me nebi u putu neko kontrolisao a ja neispravan,zakon je malo labav jedni upisuju jedni ne upisuju,ali zakonom je kod mene u kantonu upis obavezan.A da isti taj zakon nema neke logike je potpuno jasno ali tako je propisano i toga se drzim.pozzzzzzz

JANEZ L:
Lp!

Pravilno, da se držiš toga. Zakon je zakon i da je glup. uf z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

Max011:
Glavna mantra ideologa za upisivanje optike u o.list je :,, Postavljnjem optickog nisana bitno se povecava preciznost vatrenog oruzija na kojem je optika postavljena,, ?!! Jebem ti ja to oruzije koje je neprecizno i taj mozak koji se boji lovca ili strelca.  Normalna logika nas tera da postavimo pitanje: Cemu onda imati oruzije i koja je njegova svrha ako je neprecizno!?? Mozda treba da bude ukras , fetis , da se neko pokazuje sa njim okolo ...  dobro de strah moze biti iskazan na vise nacina eno u Sev. Koreji zabranjen je internet hao   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju