Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (26/178) > >>

Expresica:
Sa optikom si dobro prosao ali sta je sa montazom ?!
kada je izdrzala 50 godina onda ce i jos toliko ;D

kalnik:

--- Citat: HERCEGOVAC - 07. 02. 2010. 18:39:36 ---Pozdrav kolege nedavno sam kupi optiku  CARL ZEISS 6x42 DIATAL optika u ekstra satnju ima samo jedan poklopac sa gornje strane za stelovanje i poprilicno je dosta stara cista ko mlijeko sta vi mislite o ovoj DIATAL da kazem da sam je platio 150KM mislim da sam proso ko na konju kad vidim ove cijene optika e sad sto se tiče kvalitete koliko ce izdrzat da ostane u dobrom sanu to neznam zagi zagi

--- Kraj citata ---
Neupitna kvaliteta, bez obzira na starost d4 A koju montazu planirate kolega i za koju pusku je optika predvidjena? Pozz

HERCEGOVAC:
Ovako sto se tice montaze neznam jos šta ću al ima jedan puskar sto to dosta dobro radi do sad je svak zadovoljan sa montazom sto je on pravi cijena je prihvatljiva nekih 150KM samo neznam dali sa tunelom ili bez to je dobra volja lovca mozes skidat optiku sve radit neće se nista pomjeriti (sto se tiče upucavanja)a na optici su dosli nosači dva mala jedan na sredini drugi na prednjem djelu optike tj(shulova montaza)
a planiro sam je staviti na kombinovanu ZH 7x57R.A optiku sam uzeo u jednog jaranova mi prijatelja
i on nisu DIATAL naj jan al kaze posto je zeiss kakva je god nemoze faliti pogotovo stari modeli gledo sam cijene na interneti i u nekim katalozima nisu nimalo male.Postavio bih sliku al mi neide nikako nekontam kako je postaviti usput ako neko zna kako da objasni unaprijed zahvaljujem   zagi

KOBI:
Prvo smanjis sliku(ako je prevelika) i pohranis gdje hoces na ps. a onda ides da pises post i ispod ovoga plavog boxa u lijevom donjem cosku pise ti "dodatne opcije" uzmi to i onda ispod ti pise privitak idi na Browse i uzmi smanjenu sliku sa ps-a i usput napisi nesto u postu i posalji.
Imas pravo 10 slika po postu a prije je bilo 4 cini mi se,sad i ja vidim da se promjenilo  just

HERCEGOVAC:
evo je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju