Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
valdop:
--- Citat: ZEUS - 24. 07. 2010. 14:46:51 ---Jel netko isprobao Duralyt seriju?? kakva su iskustva?
--- Kraj citata ---
kolega, pročitaj prijašnje postove u ovoj temi i sve ćeš naći, Duralyt optike su ti dvije tri stranice prije ove od odgovora br. 176
Macak:
--- Citat: kalnik - 29. 05. 2010. 22:15:55 ---
--- Citat: Bodul - 07. 04. 2010. 07:18:24 ---Polako ulazi u prodaju nova serija Zeiss optičkih ciljnika pod nazivom Duralyt.
Ukoliko to bude prava Zeiss kvaliteta kako se i reklamira bit će dosta pomutnje u cjenovnom razredu 600-700 E.
Posebno mi se sviđa model 1,2-5x36 koji bi bio idealan za dnevni lov, a vrlo je elegantan zbog manjeg promjera objektiva.
Dali je netko od forumaša imao ovaj novi model u rukana (i na oku) na zadnjim sajmovima u EU. - DOJMOVI ???
--- Kraj citata ---
...i mene malo intrigira ova nova Duralyt linija...Medjutim, nude je samo sa koncanicom broj 6( crosshair). Intersiraju me iskustva kolega lovaca sa ovom koncanicom, pogotovo u ranu zoru i sumrak, kad su uvjeti sa manje dnevnog svjetla.Pozz
--- Kraj citata ---
Ako se Duralyt pokaze dobra u sto vjerujem ipak se radi o Zeissu, cudi me da je do sad nitko nije testirao od njemackih casopisa, onda ce bogme ostali proizvodjacima biti "veselo"....
ikova371:
kupio juče duralyta 3-12x50,slika je mrak,a dalj ćemo vidit
Miro:
--- Citat: ikova371 - 16. 09. 2010. 11:14:17 ---kupio juče duralyta 3-12x50,slika je mrak,a dalj ćemo vidit
--- Kraj citata ---
just just just ZEISS je ZEISS, samo me malo buni ovo "slika je mrak" - možda moraš skinut poklopce hao hao hao - mala šala - i ja imam ZEISS-a, doduše CONQUEST 3 - 9 x 40, ali prezadovoljan
valdop:
--- Citat: ikova371 - 16. 09. 2010. 11:14:17 ---kupio juče duralyta 3-12x50,slika je mrak,a dalj ćemo vidit
--- Kraj citata ---
slika je mrak = nočna optika,
dalje će mo vidjeti = pa tome i služi optika, hao
ikova just nek te služi ko ona muška stvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju