Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
Schultz and Larsen:
Onaj Varipoint od Zeissa izgledao ko podmornica uf slabo se je prodavao i ovamo.....
Nosler:
To nije bas bilo estetski ali sada vec bolje izgleda. d4
Mislim da ce se mnogi konkurenti "zategnuti" jer ipak je Zeiss odlicna optika a cijena nije astronomska.
duje:
--- Citat: Schultz and Larsen - 29. 03. 2011. 23:08:42 ---7500 kuna kod mene u tri opcije.....
--- Kraj citata ---
u NJemačkoj ista cijena 1054e!
Markic:
Postovane kolege!
moze li neko od vas da mi kaze gdje u Hrvatskoj ili Srbiji moze i po kojo cijeni da se nabavi Zeiss Conquest uvecanja 3,5-10x50 ili slicnog, kao sa prve stranice. napominjem da nemam nikoga u inostranstvu ko bi mi ga otuda donjeo!
Hvala
Kokot:
--- Citat: Markic - 28. 04. 2011. 15:47:53 ---Postovane kolege!
moze li neko od vas da mi kaze gdje u Hrvatskoj ili Srbiji moze i po kojo cijeni da se nabavi Zeiss Conquest uvecanja 3,5-10x50 ili slicnog, kao sa prve stranice. napominjem da nemam nikoga u inostranstvu ko bi mi ga otuda donjeo!
Hvala
--- Kraj citata ---
U Hrvatskoj takvu optiku mozes nabaviti preko oglasa i cjena je 4500 kuna. Po mom mišljenju previše, iz razloga što Mepta Meopro 4-12x50 košta oko 3000 kuna (garancija 30 god.). A na američkim forumina možeš naći detaljne recenzije i usporedbe Conquest / Meopro gdje navode da su te dvije optike gotovo iste i čak više preporučuju Meopro jer se ne mora nadoplatiti za končanicu br.4 koja je bolja za lov od končanice Z Plex
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju