Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
Macak:
To govoris iz vlastitog iskustva za Duralyt kolega Bodul? Do sad nisam nista pretjerano negativno citao o njoj, nista sto bi me sprijecilo da je kupim. Da je bilo kvarova, bilo je, budu tako isto na skupljim optikama u "visoj ligi" istog i drugih proizvodjaca.
Neno:
--- Citat: Macak - 23. 07. 2012. 12:04:34 ---To govoris iz vlastitog iskustva za Duralyt kolega Bodul? Do sad nisam nista pretjerano negativno citao o njoj, nista sto bi me sprijecilo da je kupim. Da je bilo kvarova, bilo je, budu tako isto na skupljim optikama u "visoj ligi" istog i drugih proizvodjaca.
--- Kraj citata ---
Tako nekako susreo sam se doduše samo s jednom i kod mene ima prolaznu ocjenu.
lovac davor:
--- Citat: Bodul - 23. 07. 2012. 11:57:21 ---
--- Citat: lovac davor - 21. 07. 2012. 17:00:24 ---Dal netko od kolega ima Duralyta 2,5-10x50 bez rd i kakva su iskustva ?
Unaprijed hvala!
--- Kraj citata ---
Izbjegavaj ako možeš. Mehanika je z12
--- Kraj citata ---
Ja sam je kupio i vrijeme će pokazat. Zato sam i napisao dal netko ima i ako ima volio bi da mi taj isti kaže da je sranje ili je ok?
Vrijeme će pokazat svoje. Montirana na Steyer 9,3x62.
Čitao sam malo i slovenski forum i nigdje je baš ne kude kao ovdje po HR. Ili su nam očekivanja jako velika ili volim srat po nečemu što čujemo od drugih "velikih" znalaca !!!
Ako shvatim i uvidim da je šrot, priznat ću i poklpit se ušima jer izabrao sam je sam i kriv sam samo JA !
Pozdrav i dobra kob!
Fratt:
--- Citat: lovac davor - 23. 07. 2012. 19:35:36 ---
--- Citat: Bodul - 23. 07. 2012. 11:57:21 ---
--- Citat: lovac davor - 21. 07. 2012. 17:00:24 ---Dal netko od kolega ima Duralyta 2,5-10x50 bez rd i kakva su iskustva ?
Unaprijed hvala!
--- Kraj citata ---
Izbjegavaj ako možeš. Mehanika je z12
--- Kraj citata ---
Ja sam je kupio i vrijeme će pokazat. Zato sam i napisao dal netko ima i ako ima volio bi da mi taj isti kaže da je sranje ili je ok?
Vrijeme će pokazat svoje. Montirana na Steyer 9,3x62.
Čitao sam malo i slovenski forum i nigdje je baš ne kude kao ovdje po HR. Ili su nam očekivanja jako velika ili volim srat po nečemu što čujemo od drugih "velikih" znalaca !!!
Ako shvatim i uvidim da je šrot, priznat ću i poklpit se ušima jer izabrao sam je sam i kriv sam samo JA !
Pozdrav i dobra kob!
--- Kraj citata ---
Tako je! zagi zagi zagi
Ispravno razmišljanje i stav,ja sam kupio colnatog Conquesta po kojem pljuju da nema radi promjera dobru provodljivost pa je tri puta bolji od Meopte po tom pitanju.
Tvoji novci i tvoje pravo da ih trošiš na što ti volja,druga stvar je primiti savjet ali kad si siguran da se radi o iskustvenom savjetu a ne o onom koji se pročita na netu pa se plasira pod "iskustvo"...
Lazar:
malo mi je smijesno poredit conquesta i meostara a kakve veze ima promjer tubusa sa propustljivosti svjetla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju