Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (60/178) > >>

likabrinje:
Mato na kojeg Duralyta misliš orvu ili drugu gen?

Fratt:
Čisto da uđe u zapisnik  uf ,prije par tjedana su me sa čeke sjedalice dosta grubo otjerali stršljeni,bilo je bežanije a kako u toj bežaniji uvijek nešto mora pasti,tako je i meni dibidusu pala Tikka sa nekih 3 metra visine,opizdila po optici pri kraju tumbanja...danas probao grupu kod Rusana i sve radi kao prije,kao da se ništa nije ni dogodilo.
Iznimno sam zadovoljan Zeiss Conquestom u kombinaciji sa Warne nosačima,pokazali su se kao sigurna kombinacija.

Za one koji prate sapunicu oko mog spremnika za Tikku,nije mi pala tad.  z10

Gabro:
Evo da i ja iznesem svoja iskustva.
Imam Duralyta 2-8 x 42 s crvenom tockom na Browning Baru 30-06. Bio na ceki kroz 8. mjesec odstrela nije nekih vaznijih bilo (odstreljen jazavac na nekih 50 m u sumrak, vepar dosao prvu noc ali dok sam osmotrio jeli krmaca i pustao ga da pocne jest,sve skupa bio na cistini niti minutu, osjeti me i ode uf).
Duralyta provao pri raznim osvjetljenjima i ja sam skroz zadovoljan. Cak i za vedre noci bez miseca na svjetlijoj pozadini vidi se dobro, po mjesecini izvaredno. Opet isticem nisam imao prilike usporedit ga sa nekim drugim skupljim optikama ali meni je ovo skroz dobro.

JANEZ L:
Lp!

Došao paketič, za mene... ali kako pa :Copy of prima: si kažem, neko mi, nešto slao... Ja otvaram da vidim šta je... i vidi šta je unutra... uf uf uf

Otvaram, da vidim, da nije neka šala... Pa unutra...!!! :shok: :shok: :shok:

Sad čekam, dal nije bila pogrešna adresa... hao z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

7X64:
Super super poklon , samo da znamo cime si ga zasluzio  hao hao hao
Koja je Cifra u Sloveniji?

Da ga cim prije i okrstis dobra kob zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica