Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
Neno:
300€?
Hmm...
Pogledaj ovaj link:
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300273868902&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX&refitem=320308414482&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BIA%26itu%3DIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D41
Expresica:
Ako je novo kupuj 300 eura je super cijena!
Neno,ovo jos nije nista od cijene koju ce on na kraju postici,pratim optike kod ovog frajera i nisu bas jeftine,ako ne postigne cijenu koja njemu pase on je sam kupi i onda je opet ponovo postavi!
Neno:
Aha!
Hvala Expresica, stvarno si tata mata za Ebay z11
PinzHunter:
--- Citat: Expresica - 19. 11. 2008. 13:03:52 ---Ako je novo kupuj 300 eura je super cijena!
Neno,ovo jos nije nista od cijene koju ce on na kraju postici,pratim optike kod ovog frajera i nisu bas jeftine,ako ne postigne cijenu koja njemu pase on je sam kupi i onda je opet ponovo postavi!
--- Kraj citata ---
Trebo si mi to prije reci jer ako se to sad desi zna se sta mu slijedi. >:(
Ja je isto posmatram i dajem prognozu da ce odletiti na 600 eura.
Mada bi mi njega mogli istriksati, tojest nas nekoliko nudi i onaj koji dobije auktiju odustane u roku od sat vremena od kupovine jer je to dozvoljeno. i onda se kupuje za cijenu koj ja bila druga po redu.
Ali mi ni smo takvi da to radimo, jel tako? :P
djani:
To je dlična cijena bilo koje Zaisove optike , jos kad bi nam napisao njene performans to bi bilo ok. u svakom slucaju nije skupa ako je ispravna..............
Pozdrav!!!!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju