Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (72/178) > >>

wortexhole:

--- Citat: 7X64 - 24. 02. 2013. 22:10:15 ---wortexhole ja stvarno dosta kasnim ali bolje ikad nego nikad.Sta se tice ptike koju si kupio i postavio nista nisi pogrjesio.Lovim isto(stayer sto si postavio sliku je moj) optika super za pogon,stand i pirs ali ima i svojih nedostataka,moze sluziti i za ceku mada je nemozes usporediti sa zeissom 3-12x56  koji pak nije za ove druge stvari.Sve u svemu idealna optika.Na mom Steyeru je najniza montaza sto se moze staviti na eaw za sinju vm zeiss.

JANEZ L mislim da ces tesko doci do naljepnice orginal jedino da je narucis direkno u zeiss-u

--- Kraj citata ---
Znaš kako kažu bolje ikad nego nikad. Nadam se da nije problem što sam skinuo sliku s oglasnika pa stavio, ali htio sam da se vidi razlika između tvoje montaže i moje. Meni se moja čini malo visoka ali na oko mi odgovara jer ne moram tražit križ. Inače puška ti je prekrasna. Ja planiram u dogledno vrijeme nabavit neki novi karabin pa sam gledao Sauer ili Steyr, a sada sam vidio ovaj novi Browingov model Maral i čini mi se OK a koliko vidim cijene za sve se vrte približno tu negdje, par sto kuna gore dolje. Ja sam montažu kupio kod Rusana i što se tiče robusnosti nemam zamjerke nikakve.

JANEZ L:
Lp!

Ivo, ona naljepnica ima mjere 12 x 12 milimetara... d1

Lovski zdravo
Janez L

Lazar:
zeiss optika pa nece imat benderovu sinu il od swara  uf

tyrol:
Čuo sam ja od jednog puškara za slučajeve kad su Zeissa sa šinom  tokarili da bi ga mogli ugraditi na prstenove...

Lazar:
zbog cega bi neko radio takvu glupost

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju