Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (87/178) > >>

perop:

--- Citat: Lazar - 08. 11. 2013. 14:11:22 ---trenutno najbolji zeiss

http://www.frankonia.de/870493/290549/productdetail.html?lastSelected=f_s_art&f_s_marke=Zeiss&page=1&f_s_art=Jagdzielfernrohre&articleNumber=172142&navCategoryId=6728&device=desktop

--- Kraj citata ---

Odličan je Lazare ali ovaj model kojeg sam naveo ima neke prednosti. Ima balistički turret sa 65 klikova gdje se može potrgnuti jako daleko. Osvijetljena točkica absehen 60 je II focalni plan dok je povećanje u I fokalnom planu. Ova točkica je idealna za daleka pucanja danju. Dakle može se pucati na svakom povećanju bez ponovnog upucavanja. Što se tiče propusnosti svjetlosti ovaj Victory HT je nešto bolji ali to su nijanse ovaj Victory Varipoint M 3-12x56T* je također vrhunska optika za jutro i sumrak.

Absolom:
Kolege treba mi relativno brzo vaše mišljenje, a dilema je sljedeća:

"Izbidao" sam optiku ZEISS 4.5X14X50 CONQUEST SCOPE MATTE #20 Z PLEX novu, neraspakiranu za cca 3.450 kn (ukupni trošak sve zajedno).

Optika nije ono što sam želio, malo mi visoko počinje, ima turet za streljanu, a ne lov i nema osvjetljenu končanicu ali cijena mi se čini OK.

Monitrala bi se na Steyera Classic 270 Win i za niže (povećanje) od toga imam Zeiss Compact Point red dot.

Molim vaša mišljenja.

Da ili ne?

unaprijed hvala

JANEZ L:
Lp!

Ja ne bi ali ti, kako ti je volja. z10 d1 Ako ti nije lova problem... Classic ili HT... zagi

Lovski zdravo
Janez L

Fratt:
Ja imam dva Conquesta i prezadovoljan sam ali ljudska narav uvijek hoće nekaj bolje...

Absolom:
Pa trenutno sam kratak s lovom i ovo bi mi bila privremena solucija ali ako se pokaže OK možda i potraje.

Trenutno nemam nikakvu optiku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju