Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (105/178) > >>

KOBI:
Kao sto i znamo optika je prilicno jeftina i nije top klasa ovoga proizvodjaca ali mislim da je sasvim dovoljna za bilo kojeg lovca koji lovi na nasim prostorima a ponasa se sukladno sa svojim i njenim mogucnostima te mogucnostima i karakteristikama oruzja,terena i vrste divljaci.Lovio sam vise puta njome i znam da nije vrh vrhova al za sada odradjuje i drzi dobro.

Goran:
Je li iko probao Zeiss Victory V 8 modele? Kolike su cijene kod vas?

Iggy:

Cijena je prava sitnica u RH 2800 eura ili 21500 kn.  ;D

Frend mi je nabavil iz Austrije i uzel ju na testiranje model V8 2.8-20x56.

Uspoređivali smo s Swarovskim Z6i 2.5-15x56.Njega je impresioniral i vjerojatno si ga bude kupil,meni osobno ništ posebno.Razlike neke osjetno velike nema,bar ja nisam videl,osim kaj je zeiss ima povećanje do x20 i nekaj je malo svijetliji pred noć ili u noćnim uvjetima. Po danu i u sumrak,ja sam osobno detalje bolje videl sa swarom.

Trebalo bi to malo više testirati,na dulji period da se može nekaj više reći!!

Mladen.M:
Ja sam ga držao u ruci, probao pogledat kroz njega na sajmu u VŽ i to je sve. Sviđa mi se jako i puno mi je ljepši od Swara Z6i. Kvalitetnije i elegantnije su riješili paljenje i gašenje svjetla na samom početku optike.  Ovo V8 treba ozbiljnije pogledati ali to nažalost kod nas u RH ne prolazi, (zato Iggi idemo na gemiš čim prije možeš da te čujem)
Ovaj manji 1.8-14x50 sa ASV -om- to je moj izbor (kad, tad). Skupa stvarčica - jako skupa ali i jako, jako bih ga volio stavit na svoju puškicu....

ziheras:
Nedavno sam kupio zeiss conquest 2-8x42 il. sa lotutecom.prije sam imao tj i sad imam Tasco Titan 1,5-6x42 bez tocke,imao sam prilike gledati,pucati ne bas u nekim extremnim uvjetima,sa swarom,kahlesom,ali sto hocu rec je to da sa obzirom koliko je kostala (7500 zivotinjica)
 ne zaostaje toliko u kvaliteti koliko u cijeni za ovim ozbiljnijim modelima,moj stav da je to solidna optika za srednji budzet,koja bi se koristila za lov.

Evo i koja slika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju