Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
HunterCroat:
--- Citat: Crni0610 - 11. 12. 2014. 18:31:50 ---Mogu reć da sam od danas ponosan vlasnik jednog Zeissovog optičkog ciljnika...do mene je "zalutao" Zeiss Conquest DL 3-12x50 sa crvenom točkom.
Na prvu mi se čini super, slika je bistra, crvena točka je malena i u pokriva sami centar križa al više budem mogao zaključit sutra i za koji dan kad se bude optika montirala na karabin. zagi
--- Kraj citata ---
Ja sam razmislja o kupovini bas te optike, pa bi te zamolio da nakon nekog vremena napises svoje dojmove ;D koliko si je platio u sloveniji ako se smije znat, ja sam je gleda u kettnera bila je oko 9200 kn
DejanG:
Gledao sam Duralyt 3-12x50 i razočarao me je...kad se gleda kroz njega, ako se oko pomjeri samo milimetar lijevo ili desno, pravi strašne sijenke....slika je čista ali sam zbog ovog odustao od kupovine.
carlo:
Tu ti nešto ne štima. Imam ga 20- tak godina i prezadovoljan sam s njim.
DejanG:
Na uvećanjema od 3-5 ima sjene a od 6-12 pravi probleme...znači, slika je čista samo ako je oko potpuno mirno i ako je u centru. Svako i najmanje pomjeranje pravi problem. Pucanje iz ruke je veliki problem!
pepi2:
Nisam znao da se Duralyt prodaje vec 20 godina , moj sad bude oko dvije godine i sve 5 na svim uvecanjima, slika 5 , klikovi bezprijekorni kod upucavanja , prosle jeseni prepucano na drugi metak , upucano s tri metka i apsolutno sve stima kak se i ocekuje od jednog Zeissa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju