Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (134/178) > >>

roger:
Kad sam uhvatio istrazivati po internetu optiku sa tog karabina od mog dede, kojeg sam prethodno spominjao,
nasao sam je po cijeni od ispod 50Eur. (wetzlar, 4x42, proizvodnja iz 60-tih godina, ili cak i ranije)

Dakle, sve stoji sta ste napisali, Laufer 223.

Danas mi ta optika stoji kuci, u ladici, za uspomenu. Slika je bistra, u plavom staklu.

I stalno planiram da se jednom ulovim traziti kakvu staru zastavu u dobrom stanju, pa da to slozim i stavim u uporebu za uspomenu i neku obiteljsku tradiciju, i poneki proljetni lov na srnjaka.

Ali dok pokrenem taj projekat, proci ce jos neko vrijeme.

okan:
Pa to sam i ja planirao da uredim tu staru pusku s takvom optikom koja bi se onda mogla koristit i bit funkcionalna jos iako je i sad s losiom optikom moguce pogodtit dobro ali za sumrak losa koncanica na toj sto sad stoji na pušci.

Expresica:

--- Citat: okan - 07. 10. 2015. 12:38:54 ---Dobro to je tako u stranim zemljama cim ti nesto netreba prodajes koliko je realno u Hrvatskoj dat za takvu optiku, jel optika je stara ali ima sliku bolju od nekih jeftinih sad novih? ja na toj pušci imam jos goru sedler 6x 45.

--- Kraj citata ---
Koliko vidim optika je za svoje godine u odlicnom stanju, ako stakla nisu izgrebana vrijedi i 200 eura  d1
to su neunistive optike ,kada se ociste i ponovno na novo zadihtuju puno drugih se jos moze sakriti. Mene jos uvjek odusevi pogled kroz tako nesto makar je 50+

nickname:
CARL ZEISS OPTIKA 4-16X50  AOMC
 assembled in USA
 -Long Range
 -Reticle Type: mildot
 -Demountable Drawtube
 -Illuminated Type: Red/Green
 -Objective Diameter: 50mm
 -Click Value: 1/4 ft @ 100 yards
 -Material: Aircraft-Grade Aluminum Alloy
 -11 Level Brightness Control
 -Exit pupil: 4.4mm-13.3mm
 -Eye Relief: 3.60 Inches
 -Anti-glare reflective coating on front lens
 -Dust Proof, Shock Proof, fog Proof
 -Precision Windage & Elevation Adjustment
 -Perfect for all terrains and all weather conditions
Šta kažete na optiku, jel vrijedi 2000 kn.

ilex:
ZEISS DURALYT 1,2-5X36, konč. 60, CRV. TOČKA  ili MEOPTA MEOSTAR R1 1-4X22 KD-crvena točka pomagajte u velikoj sam dvojbi. uf uf uf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju