Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (141/178) > >>

DejanG:
Da li je bolji ZEIS V8 ili Swarovski Z6i...optički, mehanički itd. ?  zagi

Trazman:

--- Citat: DejanG - 27. 01. 2016. 07:05:27 ---Da li je bolji ZEIS V8 ili Swarovski Z6i...optički, mehanički itd. ?  zagi

--- Kraj citata ---

Teško se na takvo pitanje odgovori. Obojica su vrhunski ali Zeiss ima najbolju crvenu točku na tržištu i bolji mehanizam ASV+ a Swarovski je lakši i elegantiji... Mehansku bi rekao da su tamo tamo. Ako bi hteo nešto jače onda trebaš gledati Schmidt bender...

Tu možeš vidijeti kako radi ovaj ASV+:
http://eu-lrh.com/zeiss-asv-review/

DejanG:
Gledao sam tačku na V8, previše je sitna i više mi se svidja malo veća tačka na Z6i jer se lakše puca u trku.

Po čemu je Schmidt&Bender jači i koji model ZENITH ili STRATOS ?

Traper.:

--- Citat: DejanG - 27. 01. 2016. 23:38:55 ---Gledao sam tačku na V8, previše je sitna i više mi se svidja malo veća tačka na Z6i jer se lakše puca u trku.

Po čemu je Schmidt&Bender jači i koji model ZENITH ili STRATOS ?

--- Kraj citata ---

Dejane e to je to, zato ti kazem da kahes ima upravo takvu tacku i misim da je najbolja za lov na podviznu metu.
Cak sto vise i optika moze da pocne od 2,5 ili 3 i nemora biti od 1 ili 1,5 i nema probema odlicno se puca.
Pozdrav i nemoj da bezis od kahlesa, to je vrhunska optika za razumnu lovu za razlika od ovih koji se redovno rekamiraju pa mora i cena da bude jaca da bi se to pokrilo.

Schultz and Larsen:
Ja sam sa svojim Zeiss 3-12x56 ASV + prezadovoljan..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju