Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
ivo samoborec:
kaj ce ti tocka po danu..?? po noci i nesmije jako svjetlit jerr te odvlaci od cilja..dosta je smo malo da cidis gdje je pogodsk.a ako hoces daa se jako i po danu vidi ..moze..pljuni 1800 e pa uzmi recimo swara.....al zapamti ispod 50 mm ne ici ako hoces loviti u sumrak!!...nije kritika ,samo moj savjet
Mario123:
Ok
leon:
--- Citat: ivo samoborec - 13. 12. 2016. 22:53:36 ---kaj ce ti tocka po danu..?? po noci i nesmije jako svjetlit jerr te odvlaci od cilja..dosta je smo malo da cidis gdje je pogodsk.a ako hoces daa se jako i po danu vidi ..moze..pljuni 1800 e pa uzmi recimo swara.....al zapamti ispod 50 mm ne ici ako hoces loviti u sumrak!!...nije kritika ,samo moj savjet
--- Kraj citata ---
Potpis, htio sam baš to napisati d1
VEThunter:
--- Citat: Mario123 - 13. 12. 2016. 22:22:26 ---Optika je očuvana leće su ok muči me ta točka Na 3- se slabo vidi na 12- , se vidi bolje inače po danu se lošije vidi od meopte R1 .
--- Kraj citata ---
Mario, na Meopti je točka na 1 dovoljno fina za noć, a na 7 (mislim da R1 ima do 7, a R2 do 8 ) dovoljno jaka za dan - čak i po jako sunčanom vremenu. Ja nemam savršen vid, i dok svinja ide kroz gusto, granje itd, lakše mi je pratiti jaku crvenu točku nego crnu končanicu tako da sam RD uredno koristio u lovovima na DS.
zhrvoje:
Uzmi R1r 3-12x56 za ceku i pirs, kasnije kupis docter sight ili aimpoint h2 i pokriven si za sve...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju