Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
JANEZ L:
Lp
--- Citat: Bodul - 14. 06. 2017. 07:11:33 ---Ako nekome treba na e-gun je ostalo neprodano još nekoliko optika Kahles CSX 3-12x56 i nekoliko CBX 3-12x56 sve sa crvenom točkom u sredini, a cijena je za optiku 1199 E.
CSX ima končanicu u drugom fokalnom planu, a CBX u prvom.
--- Kraj citata ---
Ja sam jo prije 14 dana uzeo tu, bila još snižena na 1.099 eura. CSX... samo možem kazati, da je više nego odlična. Već je usporedio sa HT-om 3- 12x56 kojeg imam na .270win i moje oči ne primječu neku razliku u sumrak. Sa oba dvoje se vidi perfektno. Crvena tačka se mi kod CSX još više dopada.
Lovski zdravo
Janez L
johnny1966:
Kad se sjetiš da si za HT dao puno više novaca biti češ još zadovoljniji sa CSXom!?
igor0805:
Pozdrav drustvo,
Pratim malo vase obavijesti i ja sam u slicnoj poziciji(s tim da sam i pocetnik u lovu).
Takoder se dvoumim izmedu te dvije optike(Kahles ili Zeiss) jedino sto na ovome Kahlesu s EGuna nema balisticke tureret kao ZEISS "CONQUEST DL", 3-12x50 ASV.
Ponekad bi otisao na streljanu i probao malo vece daljine a u tom trenutku mislim da bi balisticki turet dobro dosao.
Kupio sam novog Steyr Mannlicher ssg 69 p2 i mislim na njega staviti tu optiku.Trenutno se na njemu nalazi Aimpoint Micro H2.Koja bi po vase iskustvu optika bolje dosla gore? :tommy:
johnny1966:
Kahles CSX je dvije klase bolja optika, u rangu je Victoryja i HTa! Ima podešavanje končanice i za to dobiješ alat, da tako nazovem! Ako se odlučiš na ove sa Eguna nečeš pogriješiti pogotovo za te novce! Osobno imam i Victoryja i Habichta ali meni moji Kahlesi imaju bolju i čišću sliku!
igor0805:
Johnny1966 hvala puno na savijetu.
Gledao sam slike i opis tih Kahles optika na Eganu, ne pise da imaju Multizero niti sam vidio da na gornjem tockicu ima turet za podesavanje daljine(nerazumijem se dovoljno u to tako da nezamijerite ako mi izleti nesto glupo). zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju