Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (165/178) > >>

CINCO:
Hvala!!
Cijena mu je 19 200 kuna,razmislja sam izmedju Z8i 1.7-13.3 x42,2-16 x50 swara i zeiss V8 1.8 -14x50
Osobno mi vise lega ovaj zeiss pa ga kupija kao optiku koja mi uglavnom moze sluziti za sve uvjete lova koje prakticiram jos moram se odluciti nekakvu pusku na kracun kupiti a to ce sada malo pricekati jer sam se sada lijepo pocastija  :tommy: 2p

CINCO:
Nekako mi sauer 202 bi lijepo legao ko budali :tommy:
Razmisljam koji kalibar da se moze loviti ceka i pogonski lov kod nas a ponekad mi trba za puknuti na metu srnjaka 100 mm( mozda 7 mm rem. magnum)

roger:
ehh.. za te potrebe, po meni, nesto u rasponu izmedju 8 mm i 9,3 (radi pogona)
A za metu srnjaka vecina tih lijepih pusaka u cjenovnom rangu s202 zadovoljit ce preciznoscu (za metu srnjaka).
(u stvari ne znam ni za jednu od modernih pusaka da nije precizna)

Brze sedmice, kao 7rm, bih birao za hitac (odnosno lov) na malo vecoj udaljenosti.
to bi bilo po meni...  zagi

Gabro:
Ima prijatelj tu kombinaciju Sauer 202 i ova optika kao u tebe V8 1.8-14x50 i stvarno se vole to dvoje. Kombinacija odlična, za sve prilike, ko želi imati sve u jednom kompletu. U njega je 3006. Doduše taj komplet nije baš ni jeftin mogu se složit 2-3 dobra kompleta za te novce ali da valja valja....

Cickoos:
Može li netko reći o optici Zeiss Conquest made in China. Cijene su stvarno niske, a ako naručiš made in usa cijena skače  sa cca 100 na 700 eura.

Primjera radi moj prijatelj serviser za perilice rublja naručio je elektroniku, i na njoj piše made in China a perilica Bosch.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju