Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (18/178) > >>

Kaligula:
Sve optike ( normalne ) su tvornički podešene na 100 metara što se tiće paralakse,pa ak si pokušao pucati na 200 ili tak nekaj,onda nije ni čudno da si ju primjetio.
Ako je na 100 metara vidljiva paralaksa,onda ...
Što da ti kažem ?
Trebao si kupiti Kahlesa. d4

dean:
Zeiss je sve kaj sam očekivao, i više od toga! Paralaksa je totalno mala i za mene zanemariva. Baš sma je tražio i naravno našao. Ko da idem kod 15 različitih doktora stručnjaka svak u svom polju, normalno da bi našli da mi nekja je, a ja savršeno normalno živim. Tako će mi i optika služit. Barem ja u to vjerujem, jer za sada je čistoća slike, vidljivost u mraku za 5! Ja zadovoljan! Samo je još moram krstiti...

Zoran:

--- Citat: dean - 03. 09. 2009. 21:20:08 ---Zeiss je sve kaj sam očekivao, i više od toga! Paralaksa je totalno mala i za mene zanemariva. Baš sma je tražio i naravno našao. Ko da idem kod 15 različitih doktora stručnjaka svak u svom polju, normalno da bi našli da mi nekja je, a ja savršeno normalno živim. Tako će mi i optika služit. Barem ja u to vjerujem, jer za sada je čistoća slike, vidljivost u mraku za 5! Ja zadovoljan! Samo je još moram krstiti...

--- Kraj citata ---

pa ja isto ko NIKON

Lazar:

--- Citat: Zoran - 03. 09. 2009. 21:21:39 ---
--- Citat: dean - 03. 09. 2009. 21:20:08 ---Zeiss je sve kaj sam očekivao, i više od toga! Paralaksa je totalno mala i za mene zanemariva. Baš sma je tražio i naravno našao. Ko da idem kod 15 različitih doktora stručnjaka svak u svom polju, normalno da bi našli da mi nekja je, a ja savršeno normalno živim. Tako će mi i optika služit. Barem ja u to vjerujem, jer za sada je čistoća slike, vidljivost u mraku za 5! Ja zadovoljan! Samo je još moram krstiti...

--- Kraj citata ---

pa ja isto ko NIKON

--- Kraj citata ---
j..... te nikon 3 mjeseca se nisi javljo i sad spominjes gluposti  hao

dean:
Da nastavimo o Zeissu... Jučer sam bio na čeki i došle su ds, mogao sam pucati bez problema od 21-21 30 koliko su bile na hrani. Vrijeme je bilo oblčno, dakle bez zvijezda a mjesec je izašao tek poslije 23 sata ali se sramežljivo pokazivao... I dalje me optika oduševljava!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju