Optike i nosači > Optike

CARL ZEISS optike

<< < (176/178) > >>

pepi3:
Gorane, najcesce odluci onaj subjektivni osjecaj u trgovini, nitko vam nece dati 5 modela optika da isprobavate mjesecima na terenu.
Zato pisite zasto je Delta ili Sightron bolja kupovina (cijena ?) od Z4 ako svi imaju iste komponente ?

roger:
Najbolje je otici u ducan sa sirokim izborom optika, pogledati optike sve u istom cjenovnom rangu, i uzme se optika koja najvise odgovara oku. 
Poledat meoptu u  trgovini A, pa otici onda pogledati Zeissa u trgovini B, nema smisla.
treba ih pregledati istovremeno da bi se stekao dojam u kvaliteti i bistrini slike.

Obzirom da trgovine vecinom zastupaju svega par brandova, ili samo jedan brend, takvih je trgovimna koje imaju veliki izbor brandova i optika malo.

Medjutim ovo se moze obaviti u optics trade u sloveniji.
Kaze se za koju namjenu kupujes optiku, i u kojem okvirnom budgetu.
Usporedis svaku, i uzmes koja odgovara, odnosno koja ima najbolju sliku.
ja sam tako, nekoliko puta obavio kupnju. nisam nikad pozalio.

Neno:
To je premalo vremena i različitih uvjeta da se ne bi zahebo

Marko2Marko:
ako pazljivo odabereš optiku, onda nije velika vjerovatnost da se očeš zahebati...

pepi3:
V4 dizajniran je i razvijen u Zeissu, proizveden je prema njihovim (Zeissovim) strogim specifikacijama od pouzdanih dobavljaca u Japanu .  Sto signalizira da i za druge opticke ciljnike i pomagala komponente uzimaju u Japanu.
U Zeissu kazu da je V4 izvorni Zeiss proizvod sa 100% jamstvom i servisom od Zeissa.
Tako da se ja nebi previse brinuo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju