Optike i nosači > Optike

Da li je ko video ovakvu četvrtastu optiku?!

<< < (2/2)

PinzHunter:
kad gledas kroz ovu,recimo optiku, onda ti slika dodje kao da sjedis u kinu i gledas film, jos samo treba popcorn i cola i to je prava stvar.
a kako li tek izgleda kad je stavis na jednog Benellija, ili stayera itd...

Ma strava.Buducnost je tu  d4

Štef:
 Imao sam Leupolda sa šesterokutnim okularom i žao mi ko psu što sam ga morao prodat. Jedna od boljih optika što sam koristio.

gardista:
jedan kolega imao, mislim da je pisalo screen ili tako sta, nije vazno... krajnje neobicno, ali zanimljivo, mada meni bi trebalo vremena da se naviknem...

Max011:
Ja mislim da kupovina ovog čuda tehnike uopšte nije loša investicija a evo i zašto. Ako bih ovo nabudžio na zastavu ljudi bi me non-stop zvali u goste samo da vide ovo čudo nevidjeno. ;D ;D ;D Moram da vidim koliko košta ako nije puno ima kum da mi donese iz Moskve. ;D ;D

Harry P.:

--- Citat: Max011 - 15. 07. 2008. 08:22:12 ---Ja mislim da kupovina ovog čuda tehnike uopšte nije loša investicija a evo i zašto. Ako bih ovo nabudžio na zastavu ljudi bi me non-stop zvali u goste samo da vide ovo čudo nevidjeno. ;D ;D ;D Moram da vidim koliko košta ako nije puno ima kum da mi donese iz Moskve. ;D ;D

--- Kraj citata ---
kad sve ispitaš javi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju