Optike i nosači > Optike
DeltaTitanium
Macak:
Ma posluzit ce ona tebe dobro, samo ne ocekuj neka cuda od nje.
Milan26:
z14 hvala kolega zagi
dreger:
Macak zasto "crvenu tacku kod njih mozes zaboravit"?valjda bi mi covek rekao da to nesto ne valja a napisao sam da bas mnogo puca nocu pomocu lampe i to najvise predatore(lisica,sakal).kad je njemu dobra i on je zadovoljan onda
mislim da bi i meni dobro posluzila na 223 i lov cekanjem na lisice uvece i ujutro.
drazenx:
Ovu šta ima kolega točkica se da baš lijepo regulirat da ne svijetli previše kad se puca po noći.
Ali to ti je najbolje ako ju uzimaš u trgovini sam isprobat,pokriješ rukom optiku da se zamrači i vidiš da li previše svijetli.
Macak:
--- Citat: dreger - 09. 02. 2016. 14:08:57 ---Macak zasto "crvenu tacku kod njih mozes zaboravit"?valjda bi mi covek rekao da to nesto ne valja a napisao sam da bas mnogo puca nocu pomocu lampe i to najvise predatore(lisica,sakal).kad je njemu dobra i on je zadovoljan onda
mislim da bi i meni dobro posluzila na 223 i lov cekanjem na lisice uvece i ujutro.
--- Kraj citata ---
Zato sto imam Vixen (ista kao i Delta) sa crvenom tockom, tako i Zeissa. Razlika nebo i zemlja, Vixen previse svjetli na najnizem stupnju, vise smeta nego sto koristi. Kao dnevna optika je ok. Ako mislis nabavljati u toj kategoriji sebi optiku, preporucio bi ti ovaj novi Steiner Ranger. Imao je jucer u rukama i sve stima, slika cista, crvena tocka odlicna a mala cijena. Ugodno sam iznenadjen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju