Optike i nosači > Optike
DOCTER OPTIKA
maki01:
Bok,
nastavak ;D
da li je netko imao Docter Basic 2.5-10x50 illuminated ili Docter Basic 3-12x56 ili ima trenutno ?
Kakva su vaša mišljenja ?
Nisam stručnjak, mladi sam lovac.
Trebala bi ići na CZ 8x57, pretežno za čeku.
Pokušao sam ih uspoređivati sa drugima na http://www.optics-trade.eu/hr/ (nije reklama) i čitajući usporedbe po forumima i naravno nisam ništa pametniji ... ;D
Bodul:
--- Citat: maki01 - 20. 01. 2016. 23:28:52 ---Bok,
nastavak ;D
da li je netko imao Docter Basic 2.5-10x50 illuminated ili Docter Basic 3-12x56 ili ima trenutno ?
Nisam stručnjak, mladi sam lovac.
Trebala bi ići na CZ 8x57, pretežno za čeku.
Pokušao sam ih uspoređivati sa drugima na http://www.optics-trade.eu/hr/ (nije reklama) i čitajući usporedbe po forumima i naravno nisam ništa pametniji ... ;D
--- Kraj citata ---
Lovio sa Docter Classic 2,5-10x48 i Docter Classic 1-4x24.
Docter je vjerojatno najbolja optika u tom cjenovnom razredu.
Docter Classic 2,5-10x48 mi se pokazao čak nešto bolji od Zeiss Diavary 2,5-10x50 sa kojim također lovim.
Inače Docter Classic 1-4x24 kupio sam kod optics-trade jer je tamo bio najpovoljniji u EU, a za ostale modele ne znam i trebalo bi provjeriti i usporediti cijene u EU.
Neno:
Replikart drži cijene doktera i ostalih brandova koje zastupaju jako blizu EU, za nagradu šta nisu bezobrazni kao večina trgovaca u RH kupujem kod njih ;D
grom:
Da, vrlo su korektni. Često naručim ponešto za sebe i kolege.
hardi:
--- Citat: ---Bok,
nastavak ;D
--- Kraj citata ---
Ja imam Docter Basic 2.5-10x50 illuminated na karabinu Tikka. Siguran sam, da je ovo najbolje za takve pare. Optika je čista i svijetla, crvena tačkica može se vrlo precizno prilagoditi, atko do se dobro vidi i kad je sunce i kad je noč. Tako izgleda, loše slike-mobitel...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju