Optike i nosači > Optike

DOCTER OPTIKA

<< < (9/19) > >>

DejanG:
Ima li neko Docter V6  2-12x50 ? Kakav je u odnosu na Swarovski Z4i ? Kolika je garancija na Docter?  zagi

zvane6:
što se tiče v6, nedavno sam jednom prijatelju uštimo na r-8, jednog takvog i mogu reć da je  1liga 1liga. on je prije kupnje probo dosta tog vidit i uzeo-posudio  docter, swarovski, meoptu, steiner i burisa istih karakteristika i zadnjih generacija i njegova odluka pala na v6 2,5-15x56, od svih tu steiner i v6 daleko najbolji u sumrak, samo njemu nije kod steinera pasalo početno povećanje od 4x. uglavnom r-8 8x68, v6 i blaser cdp na 250 m u 2,5 cm. uglavnom omjer cijene(iako njemu cijena nebitna) i kvalitete neupitan.. svakao preporučam...

NikolaDodig:
A imas li iskustva  sa unipoint ili cllasic serijom. Kod mene je raylika u cijeni izmedju cllasica i v6 negdje oko 350 E. Montirao bih je na cz 550 308W

ćure:
I clasic i uniport su ok... dobri. Ali v6 je bar što se mene tiče u rangu sa najboljima, još kad uzmeš u obzir cijenu mislim, da nemaju baš puno konkurencije.

ivo samoborec:
Izgleda da ja moram mjenjati pusku jer na 250 metara dobit grupu od 2,5 cm....nisam strijelac ali neznam kaj se ne jave ovi koji to mogu potegnut pa napisu svoj komentar.Ja osobno to ne vjerujem no ak je istina skidam kapu do poda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju