Optike i nosači > Optike

GPO OPTIKE

(1/6) > >>

mico-soc:
Kolege lovci kakvo Vam je iskustvo sa ovim GPO optikama jer planiram da kupim GPO SPECTRA 6. 1-6X24

zagi zagi

Laufer 223:
GPO ili German precizion optik je optika made in Germani o kojoj se još nezna puno i koja se još mora dokazati. Firmu je osnovao bračni par koji je otišao iz Zeisa. Leće su lensove, mehanizam sluša (ne ko na Meopti ili Leupoldu) ali sluša zadovoljavajuće. Slika je bistra, transmisija svjetla negdje oko 90%. Uspoređujući GPO 3-12x56 sa Smith Benderom 3-12x56 oba sa iluminacijom na način da sam obje optike postavio fiksno jednu pored druge pa gledao tablu sa natpisom na 100m. U tvrdi sumrak dok sa GPO više nisam vidio pročitati natpis sa Smith Benderom se vidjelo još 10 min ili duže. GPO 3-12x56 koštao je preko 10,000kn Bender 12,000 kn. E sad za 2000 kn više ipak dobijete vrhunsku optiku sa renomeom "optika US army) Inače GPO daje doživotnu garanciju. U razgovoru sa Zoranom Petronijevićem zastupnikom Swarovski optik i vrhunskim poznavaocem materije rekao mi je; GPO nije vrhunska optika, to je samo dobra optika.

Marko2Marko:

--- Citat: Laufer 223 - 06. 03. 2022. 19:38:36 ---GPO ili German precizion optik je optika made in Germani o kojoj se još nezna puno i koja se još mora dokazati. Firmu je osnovao bračni par koji je otišao iz Zeisa. Leće su lensove, mehanizam sluša (ne ko na Meopti ili Leupoldu) ali sluša zadovoljavajuće. Slika je bistra, transmisija svjetla negdje oko 90%. Uspoređujući GPO 3-12x56 sa Smith Benderom 3-12x56 oba sa iluminacijom na način da sam obje optike postavio fiksno jednu pored druge pa gledao tablu sa natpisom na 100m. U tvrdi sumrak dok sa GPO više nisam vidio pročitati natpis sa Smith Benderom se vidjelo još 10 min ili duže. GPO 3-12x56 koštao je preko 10,000kn Bender 12,000 kn. E sad za 2000 kn više ipak dobijete vrhunsku optiku sa renomeom "optika US army) Inače GPO daje doživotnu garanciju. U razgovoru sa Zoranom Petronijevićem zastupnikom Swarovski optik i vrhunskim poznavaocem materije rekao mi je; GPO nije vrhunska optika, to je samo dobra optika.

--- Kraj citata ---

šta ti pričaš?

ovo je u osnovi kineska optika. ne bih ni štapom dirao.

Laufer 223:
A koja kineska optika ima doživotnu garanciju?. GPO je Njemačka optika, to piše na njoj i popratnoj dokumentaciji. Generalni uvoznik je Domjanković d.o.o. pa izvolite provjerit kod njega.

Neno:
Marko uvijek ima neke druge informacije od nas neupućenih...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju